Xcore Multicore Multi-Vitamin

Multicore 90 tabs
Συμπληρώματα διατροφής & βιταμίνες Multicore Xcore
Το Xcore Multicore παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο για τη μυική ανάπτυξη και την ευεξία

Multicore 90 tabs

Multicore βιταμίνες - Xcore Nutrition
►  Η βιταμίνες Multicore της Xcore είναι μια φόρμουλα που περιέχει πάνω από 60 ενεργά βασικά συστατικά, που λειτουργούν συνεργικά για να βελτιώσουν όλες τις φυσικές λειτουργίες ακόμη και του πιο απαιτητικού αθλητή. Η βιταμίνες Multicore είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πολυβιταμίνη. Είναι ένα συμπλήρωμα που λειτουργεί σε όλα τα μέτωπα του αναβολισμού και της απόδοσης, παρέχοντας στον αθλητή όλα τα συστατικά που χρειάζεται για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Μια εκπληκτική βιολογική μηχανή: Xcore Multicore Multi-Vitamin
►  Το ανθρώπινο σώμα είναι μια υπέροχη και πολύπλοκη βιολογική μηχανή. Αναπτύσσεται, προσαρμόζεται, αναπλάθεται από μόνο του, ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα και μεταδίδει σήματα. Καθώς η επιστήμη εξελίσσεται, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε όλο και περισσότερο από την ακραία πολυπλοκότητα των χιλιάδων βιοχημικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα μας.

►  Κάτι άλλο που η προηγμένη επιστήμη μας δείχνει είναι η σημασία της διατροφής για το ανθρώπινο σώμα. Αν το σώμα στερείται μιας συγκεκριμένης θρεπτικής ουσίας που είναι απαραίτητη για τόσο πολλές βιοχημικές διαδικασίες, η λειτουργία του εκτίθεται σε κίνδυνο. Αυτό δεν αφορά μόνο στη μυική ανάπτυξη κάποιου, αλλά και στη γενική υγεία.

►  Εαν ασκείστε σωματικά, όπως υποθέτουμε ότι κάνετε, το σώμα σας έχει ανάγκη από ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες θρεπτικών ουσιών για τη διατήρηση της μυικής ανάπτυξης σε σύγκριση με κάποιον που κάνει καθιστική ζωή.

Η πιο συγκεντρωμένη πολυβιταμίνη στην αγορά: Xcore Multicore Multi-Vitamin
►  Ας είμαστε ειλικρινείς, η πλειονότητα των πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων στην αγορά είναι είναι μέτρια και συχνά δεν διαθέτουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Αυτό που κάνουν είναι να παρέχουν χαμηλότερες ποσότητες βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, αφήνοντας τον αθλητή να αδυνατεί να αποδόσει στο έπακρο. Δεν είναι ενοχλητικό να προπονείστε στο γυμναστήριο και παρόλα αυτά να βλέπετε ότι δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε περαιτέρω, καθώς τα συμπληρώματα που χρησιμοποιείτε είναι αμφιβόλου ποιότητας;

►  Η φόρμουλα (βιταμίνες - πολυβιταμίνεςMulticore έχει βαθμονομηθεί σχολαστικά προκειμένου να διατηρεί τις διάφορες φάσεις ανάπτυξης, καθώς και την ευεξία του αθλητή. Ακολουθεί η παρουσίαση πολλών συμπλεγμάτων που κάνουν το Multicore το πιο ισχυρό πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα στην αγορά:

Αναβολική Υποστήριξη: Πολύ λίγες μάρκες παρέχουν μια πολυβιταμίνη με μια υγιεινή δόση απαραίτητων αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών ζωτικής σημασίας για τη μυική ανάπτυξη. Το Multicore ενεργοποιεί τους αναβολικούς κυτταρικούς μηχανισμούς, ως εκ τούτου προάγει την ανάπτυξη σε μυικό επίπεδο.

Αντοχή και Μυική Τόνωση: Συμπεριλάβαμε μια γκάμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθούν στη σύνθεση ATP, ώστε να μπορείτε να τα καταφέρνετε ως το τέλος κάθε φορά που προπονήστε.

Αντικαταβολικό & Προστασία Κορτιζόλης : Η Κορτιζόλη μπορεί να περιγραφεί ως η μάστιγα της μυικής ανάπτυξης. Απαιτητικές προπονήσεις, ανεπαρκής ξεκούραση, συναισθηματικό στρες και φτωχή διατροφή είναι μερικές από τις αιτίες που προκαλούν απελευθέρωση κορτιζόλης στη ροή του αίματος. Η παρουσία της κορτιζόλης στο σύστημά μας σημαίνει ότι οι αναβολικές διαδικασίες σταματούν και ότι το σώμα γίνεται επιρρεπές σε καταβολισμό. Το Multicore το αποτρέπει από το να συμβεί.

Αντιοξειδωτικό Μείγμα & Ανοσοποιητικό Σύστημα : Ένας αθλητής μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 20 φορές περισσότερο οξυγόνο από έναν που κάνει καθιστική ζωή. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της παραγωγής ελευθέρων ριζών, μόρια γνωστά για την καταστροφή των κυττάρων του σώματος. Το Multicore συνδιάζει τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες να ελαχιστοποιούν τη ζημιά των ελευθέρων ριζών .

Digestive Eazyme™ & Βελτιστοποιητής Απορρόφησης: Τι καλό κάνει ένα προϊόν εάν περιέχει σε μεγάλες ποσότητες τα καλύτερα συστατικά, αλλά τα μισά από αυτά δεν έχουν καν ληφθεί από το σώμα; Το δικό μας σύμπλεγμα Digestive Eazyme™ & Βελτιστοποιητής Απορόφησης εξασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά απορροφούνται επαρκώς, έτσι ώστε κανένα θρεπτικό συστατικό δεν πάει χαμένο.

►  Μόνο ένα προϊόν τόσο πλήρες και ισχυρό όπως το Xcore Nutrition Multicore έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών αθλητών που στοχεύουν σε γρήγορα και ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Xcore Multicore Multi-Vitamin
Το Xcore Multicore παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο για τη μυική ανάπτυξη και την ευεξία.

Τα πλεονεκτήματα του Multicore:

  • Πάνω από 60 ενεργά συστατικά
  • Υπερ-συγκεντρωμένη φόρμουλα
  • Αναβολικό σύμπλεγμα για μυική ανάπτυξη
  • Υψηλότερα επίπεδα ενέργειας
  • Προλαμβάνει τον καταβολισμό
  • Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Πεπτικά ένζυμα για ενίσχυση πρόσληψης

Multicore 90 tabs - Xcore Multicore
Το Xcore Multicore παρέχει ό,τι είναι απαραίτητο για τη μυική ανάπτυξη και την ευεξία.
Συμπληρώματα διατροφής & βιταμίνες Xcore Nutrition
_________________________________________________________
Τηλεφωνικές παραγγελίες
Σταθερό: 2155516460  -  Κινητό: 695 305 7711 Cyta
whey.gr
Comments (0)

Write a comment

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:FB Comments

Copyright © 2019 Whey official blog
All rights reserved.