Sale

Vegan Protein 2.1 kg

Μάρκα: Reflex Nutrition
Κωδικός Προϊόντος: Vegan Protein 2.1 kg (Reflex Nutrition)
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:2 Αγοράστηκε 66 φορές
Τιμή: 49,99€ 43,90€
Τελική τιμή: 43,90€
Ποσότητα:  

Vegan Protein 2.1 kg

Vegan Protein 2.1 kg
Συμπληρώματα διατροφής Reflex Nutrition
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό προφίλ θρεπτικών ουσιών και υπέροχη γεύση

Vegan Protein 2.1 kg

Μεγαλύτερη ποσότητα BCAA αμινοξέων και περισσότερη αργινίνη και γλουταμίνη

►  Το Vegan Protein προσφέρει εξαιρετικό προφίλ θρεπτικών ουσιών σε συνδυασμό με υπέροχη γεύση, πρόσθετα πεπτικά ένζυμα Digezyme® και προβιοτικούς σπόρους LactoSpore®. Είναι, δηλαδή, το ιδανικό προϊόν για όλα τα αθλούμενα άτομα ή για οποιονδήποτε αναζητά ένα υψηλής ποιότητας προϊόν χορτοφαγικής πρωτεΐνης.

Ένα από τα καλύτερα είδη πρωτεΐνης της μητέρας φύσης
►  Η φυτικής προέλευσης πρωτεΐνη που περιέχει το Vegan Protein λαμβάνεται μέσω μίας πατενταρισμένης διαδικασίας επεξεργασίας. Σε αυτή τη μοναδική και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία χρησιμοποιούνται εκχυλίσματα καθαρής πρωτεΐνης μπιζελιού ευρωπαϊκής προέλευσης από το φυτό Pisum Sativum και νερό, ενώ αποκλείεται η χρήση οποιασδήποτε χημικής ουσίας. Μέσω αυτής της διαδικασίας λαμβάνεται μία σκόνη που σύμφωνα με τη Reflex Nutrition αποτελεί μία τέλεια αναμίξιμη σκόνη χορτοφαγικής πρωτεΐνης που προσφέρει  υψηλό επίπεδο απορροφησιμότητας και είναι άμεσα συγκρίσιμη με τις καλύτερες ζωικές πηγές πρωτεΐνης, όπως ο ορός γάλακτος, το αυγό και το γάλα. Αυτό το εύκολα αναμίξιμο προϊόν με την υπέροχη γεύση εξασφαλίζει 74% πρωτεΐνη με ποσοστό απορροφησιμότητας 98% και εξαιρετικό επίπεδο περιεκτικότητας σε αμινοξέα, ίσο με 95%.

Το Vegan Protein περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα BCAA αμινοξέων και περισσότερη αργινίνη και γλουταμίνη για έναν αθλητή
►  Τα ζωτικής σημασίας αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη, τα οποία είναι υπεύθυνα για το χτίσιμο, την αποκατάσταση και τη διατήρηση του μυϊκού ιστού περιέχονται σε αφθονία. Πράγματι, η πρωτεΐνη μπιζελιού περιέχει περισσότερα BCAA αμινοξέα από την καλύτερη πρωτεΐνη ασπραδιού αυγού. Επιπλέον, η πρωτεΐνη μπιζελιού περιλαμβάνει έως και διπλάσια ποσότητα αργινίνης, η οποία ευθύνεται για τη μυϊκή ανάπτυξη, την αποκατάσταση και τη σύνθεση νιτρικού οξειδίου, συγκριτικά με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Τέλος, η πρωτεΐνη μπιζελιού έχει υψηλότερα επίπεδα γλουταμίνης σε σχέση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος και την πρωτεΐνη αυγού. Γενικά, το προφίλ αμινοξέων της πρωτεΐνης μπιζελιού είναι ένα από τα κορυφαία σε ό,τι αφορά την τροφοδότηση των αθλούμενων ανδρών και γυναικών με τα πιο πολύτιμα αμινοξέα

Μία χορτοφαγική πρωτεΐνη χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και χωρίς γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες
►  Παρότι υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων προϊόντων χορτοφαγικής πρωτεΐνης, λίγα είναι εκείνα που μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν περιέχουν καθόλου σόγια, γλουτένη, γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες, αλλά και αλλεργιογόνα. Περιττό να αναφερθεί το γεγονός ότι η πρωτεΐνη μπιζελιού που υπάρχει στο Vegan Protein είναι μία από τις πρωτεΐνες που λαμβάνονται με τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες στον κόσμο, χωρίς να χρησιμοποιούνται λιπάσματα αζώτου στο στάδιο της καλλιέργειας. Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις στις οποίες γίνεται η επεξεργασία της πρωτεΐνης μπιζελιού επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο τα συγκεκριμένα προϊόντα με βάση το μπιζέλι.

Το Vegan Protein περιέχει το γλυκαντικό στέβια
►  Το στέβια είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως γλυκαντικό σε τρόφιμα και ροφήματα. Η φυσική γλυκύτητα του στέβια απομονώνεται μέσω μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει τη βύθιση του φυτού στο νερό και στη συνέχεια την αφαίρεση των προσμίξεων για την εξασφάλιση γλυκιάς γεύσης χωρίς θερμίδες.

Το Vegan Protein περιέχει πρόσθετα προβιοτικά & πεπτικά ένζυμα
►  Μία ακόμη μεγάλη διαφορά που ξεχωρίζει το Reflex Vegan Protein από τα ανταγωνιστικά προϊόντα είναι η πρότυπη συμπερίληψη του πολύ ειδικού συμπλέγματος πεπτικών ενζύμων Digezyme® και των προβιοτικών σπόρων LactoSpore®. Το Digezyme® έχει μελετηθεί διεξοδικά και μπορεί να βελτιώσει την απορροφησιμότητα της πρωτεΐνης, ενώ οι προβιοτικοί σπόροι LactoSpore®, οι οποίοι είναι παρόμοιοι με αυτούς που υπάρχουν στο γιαούρτι, συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος

Άρτια διαδικασία παρασκευής με χρήση "πράσινων" πηγών ενέργειας
►  Το Vegan Protein παρασκευάζεται στις ολοκαίνουριες, τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις της Reflex Nutrition, σύμφωνα με τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου που ορίζονται από το πρότυπο IS09001. Κάθε παρτίδα του Vegan Protein υποβάλλεται σε ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούνται τα αναγραφόμενα επίπεδα πρωτεΐνης. Θα χαρείτε επίσης να μάθετε ότι για την παρασκευή του Vegan Protein χρησιμοποιείται 100% "πράσινη" ενέργεια από πλήρως ανανεώσιμες πηγές

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Reflex Vegan Protein:
 • Κατάλληλο για χορτοφάγους
 • Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά και χρωστικές 
 • Παρασκευάζεται με χρήση "πράσινων" πηγών ενέργειας
 • Φόρμουλα χωρίς σόγια
Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση

Vegan Protein - Συμπληρώματα διατροφής & Βιταμίνες Reflex Nutrition

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Vegan Protein 2.1 kg

Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Vegan Protein - Reflex Nutrition
Με λίγα λόγια τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Reflex Vegan Protein:
 1. Ένα από τα καλύτερα είδη πρωτεΐνης της μητέρας φύσης
 2. Μία χορτοφαγική πρωτεΐνη χωρίς σόγια, χωρίς γλουτένη και χωρίς γενετικά μεταλλαγμένες ουσίες
 3. Το Vegan Protein περιέχει το γλυκαντικό στέβια
 4. Το Vegan Protein περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα BCAA αμινοξέων και περισσότερη αργινίνη και γλουταμίνη για έναν αθλητή
 5. Το Vegan Protein περιέχει πρόσθετα προβιοτικά & πεπτικά ένζυμα
 6. Άρτια διαδικασία παρασκευής με χρήση "πράσινων" πηγών ενέργειας
 7. Κατάλληλο για χορτοφάγους
 8. Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά και χρωστικές 
 9. Παρασκευάζεται με χρήση "πράσινων" πηγών ενέργειας
 10. Φόρμουλα χωρίς σόγια
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Vegan Protein 2.1 kg
Βιταμίνες & Συμπληρώματα διατροφής Reflex Nutrition

Vegan Protein 2.1 kg

Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Διατροφικός Πίνακας  -  Reflex Nutrition

* Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε δίαιτα 2000 kcal ή 8400 kJ θερμίδων. Οι δικές σας εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές ενδέχεται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες ανάλογα με τις θερμιδικές ανάγκες σας.
** Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερήσια διατροφική αξία 
Άλλα Συστατικά: 
Πρωτεΐνη μπιζελιού (από μπιζέλια Pisum sativum), Φυσικό Χρώμα (Κακάο σε σκόνη με μειωμένα λιπαρά), (Μόνο άρωμα σοκολάτας), Μπετανίνη (Αποκλειστικά Ποικιλίες Μούρου), Βήτα-Καροτίνη (Μόνο μπανάνα, βανίλια και ποικιλίες μαλακών φρούτων)), Αρωματικές ύλες, Πηκτική ουσία (Καρβοξυμεθυλική κυτταρίνη (Φυσική/ -ές γλυκαντική/ -ές ύλες (Στέβια), Σύμπλεγμα Πεπτικών Ενζύμων Digezyme® (Αμυλάση, Πρωτεάση, Κυτταρινάση, Λακτάση, Λιπάση), Προβιοτικά LactoSpore® (Bacillus coagulans).
Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Συμπληρώματα διατροφής & βιταμίνες Reflex Nutrition

Vegan Protein 2.1 kg

Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Vegan Protein - Reflex Nutrition
Προτεινόμενη Χρήση: Αναμιγνύετε 255 γρ. (περίπου δύο μεζούρες των 25 ml) με 300 ml νερό ή αποβουτυρωμένο γάλα σε ένα σέικερ ή στο μπλέντερ. Παίρνετε 2-3 δόσεις την ημέρα. 

Προειδοποιήσεις: Το προϊόν είναι διατροφικό συμπλήρωμα και πρέπει να καταναλώνεται σε συνδυασμό με τροφή, ως αναπόσπαστο τμήμα μίας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο διατροφής. Το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 16 ετών. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Αυτό το προϊόν δεν υποκαθιστά μία ισορροπημένη διατροφή και για την κατανάλωσή του θα πρέπει να συμβουλεύεστε το διατροφολόγο ή το γιατρό σας. Φυλάξτε το σε δροσερό, στεγνό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Κατάλληλο για χορτοφάγους. 
Προειδοποιήσεις για Αλλεργίες: Παρασκευάζεται σε εγκαταστάσεις όπου γίνεται επεξεργασία: δημητριακών (όπως βρώμη, σιτάρι, κριθάρι), αυγού (αλβουμίνη αποξηραμένου αυγού), προϊόντων ψαριών και καρκινοειδών (όπως θειική χονδροϊτίνη, έλαιο κριλ). Παρόλο που στη συνταγή αυτού του προϊόντος δεν περιλαμβάνονται οι ξηροί καρποί, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό το προϊόν ή τα συστατικά του δεν περιέχουν ξηρούς καρπούς.
Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.
Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  
* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.
Vegan Protein 2.1 kg
Το Reflex Vegan Protein συνδυάζει εξαιρετικό θρεπτικό προφίλ και υπέροχη γεύση.
Vegan Protein - Συμπληρώματα διατροφής & βιταμίνες Reflex Nutrition
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods