GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

Μάρκα: Dymatize Nutrition
Κωδικός Προϊόντος: GLUTAMINE MICRONIZED NEW DYMATIZE
Χρήση: 66 Service
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:19 Αγοράστηκε 244 φορές
Τιμή: 15,90€
Τελική τιμή: 15,90€
Ποσότητα:  

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)
Συμπληρώματα διατροφής Dymatize Nutrition Glutamine
Η Γλουταμίνη είναι το σπουδαιότερο σε σημασία μεμονωμένο αμινοξύ

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

Γλουταμίνη μικροϊονισμένη 100% φαρμακευτικού βαθμού

►  Η L-Γλουταμίνη, το ελεύθερο αμινοξύ, είναι το πιο άφθονο αμινοξύ οξέος που περιέχεται στους σκελετικούς μυς. Η L-Γλουταμίνη μπορεί να υποστηρίξει τον μυϊκό ιστό, περιορίζοντας την υποβάθμιση των πρωτεϊνών μέσω της διατήρησης του αζώτου, της σύνθεσης του γλυκογόνου, και την πρωτεϊνική σύνθεση. Η L-Γλουταμίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην τροφοδότηση και την αποτοξίνωση του εγκεφάλου.

►  Η Γλουταμίνη είναι το σπουδαιότερο σε σημασία μεμονωμένο αμινοξύ για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του ανθρώπινου μυϊκού συστήματος. Καταλαμβάνει περίπου το 60% του εμβαδού του μυϊκού κυττάρου και πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι σε τυχόν μείωση του ποσοστού συγκέντρωσής της στα μυϊκά κύτταρα, αυξάνονται οι πιθανότητες τραυματισμού και υπερκόπωσης. Αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη γλουταμίνης για την μυϊκή υγεία των ατόμων που ασκούνται έντονα. Επίσης παράγει τη Γλουταθειόνη, ένα άριστο αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην αύξηση της ενδογενούς – φυσικής παραγωγής αυξητικής ορμόνης από τον οργανισμό μας με προφανή θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος του αθλητή. Παράλληλα ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσοντας τον ασκούμενο από συχνές ιώσεις και κρυολογήματα

►  Δεν αφήνει καμία δυσάρεστη «χαλικώδη»αίσθηση στην καταπόση ούτε γρομπιάζει χάρις στην ειδική διαδικασία φιλτραρίσματος που έχει χρησιμοποιηθεί. Σε αυτού του είδους τα σκευάσματα που περιέχουν ένα και μόνο συστατικό η ποιότητα παρασκευής και η καθαρότητα κρίνουν τελικά και την αποτελεσματικότητά του.
 
Η Dymatize τα προσφέρει, πέραν πάσης αμφιβολίας, την καλύτερη ίσως γλουταμίνη της αγοράς.
Η καθαρότερη γλουταμίνη της αγοράς.
 
Μικροϊονισμένη γλουταμίνη 100% φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας!

Micronized Glutamine - Εξαιρετική Απορρόφηση! 

►  Η L-Γλουταμίνη,  το αμινοξύ σε ελεύθερη μορφή, είναι το μοναδικό αμινοξύ που βρίσκεται σε αφθονία στο σκελετικό μυ. Η L-Γλουταμίνη ενισχύει το μυικό ιστό περιορίζοντας την αποικοδόμηση της πρωτεΐνης μέσω της κατακράτησης αζώτου, της σύνθεσης γλυκογόνου και της σύνθεσης πρωτεΐνης. Η L-Γλουταμίνη μπορεί ακόμη να βοηθήσει στην τροφοδότηση και αφαίρεση των περιβαλλοντικών τοξινών. Κατά συνέπεια, η L-Γλουταμίνη ονομάστηκε "το αμινοξύ του σκεπτόμενου"". Οι ιδιότητες της L-Γλουταμίνης ενισχύουν το μυικό και εγκεφαλικό ιστό καθιστώντας την L-Γλουταμίνη μία πολύτιμη προσθήκη στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κάθε αθλητή. 

►  Καθώς η L-Γλουταμίνη είναι μη τοξική, μπορείτε να την καταναλώνετε με ασφάλεια όλο το χρόνο χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσετε κυκλική σειρά. Η L-Γλουταμίνη είναι βασικό συμπλήρωμα των bodybuilder. Μην το αγνοήσετε!  
 
 • Pharmaceytical Quality Glutamine Micronized
 • Micronized Glutamine - Εξαιρετική Απορρόφηση! 
 • Ελεγμένο στα Εργαστήρια για ποιότητα και καθαρότητα.
 • Micronized Glutamine - Διατηρήστε τους Μύες Υγιείς και Δυνατούς!

Τι είναι η Glutamine;

►  H Glutamine είναι το πιο διαδεδομένο αμινοξύ ελεύθερης μορφής στο μυϊκό ιστό και έχει πρωταρχικό ρόλο στον μεταβολισμό της πρωτεΐνης, την κυτταρική διόγκωση και τον αντι-καταβολισμό καθώς και στην ανάκαμψη και την ανάρρωση του μυϊκού ιστού μετά την εντατική προπόνηση.

Έχει σημασία σε τι θα αναμίξω την σκόνη Glutamine;

►  Δεν έχει σημασία σε τι θα αναμίξετε την Glutamine. Είναι εύκολα διαλυτή σε νερό ή χυμό ή ένα οποιοδήποτε ρόφημα. Απλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εξαιτίας της ασταθούς μορφής της Glutamine, θα πρέπει να καταναλώσετε το ρόφημά σας ευθύς αμέσως, επειδή, με την πάροδο του χρόνου, χάνει την βιολογική της αξία.

Η καλύτερη γλουταμινη (L-Glutamine) σε όλοι την παγκόσμια αγορά!

►  Η Γλουταμίνη είναι το σπουδαιότερο σε σημασία μεμονωμένο αμινοξύ για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του ανθρώπινου μυϊκού συστήματος. Καταλαμβάνει περίπου το 60% του εμβαδού του μυϊκού κυττάρου και πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι σε τυχόν μείωση του ποσοστού συγκέντρωσής της στα μυϊκά κύτταρα, αυξάνονται οι πιθανότητες τραυματισμού και υπερκόπωσης.  Αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη γλουταμίνης για την μυϊκή υγεία των ατόμων που ασκούνται έντονα.  

►  Επίσης παράγει τη Γλουταθειόνη, ένα άριστο αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην αύξηση της ενδογενούς - φυσικής παραγωγής αυξητικής ορμόνης από τον οργανισμό μας με προφανή θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος του αθλητή. Παράλληλα ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσοντας τον ασκούμενο από συχνές ιώσεις και κρυολογήματα.
 
Το Whey.gr σας υπενθυμίζει τη σημασία σε υγιεινό τρόπο ζωής και μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή
 
Συμπληρώματα διατροφής Dymatize Nutrition Glutamine
Clinically Proven - 100% Glutamine Micronized Dymatize Nutrition
GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

Συμπληρωματα διατροφης DYMATIZE NUTRITION
Συμπληρωματα διατροφης GLUTAMINE DYMATIZE
Έχετε μόλις ανακαλύψει τη γλουταμινη Dymatize Glutaminie Micronized !
GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)
Η καλύτερη γλουταμινη (L-Glutamine) σε όλοι την παγκόσμια αγορά!
Δοκιμάστε την ! Θα σας ενθουσιάσει !
►  Mε τα κορυφαίας ποιότητας γλουταμινη AjipureTM της AJIMOTO
Με λίγα λόγια...
•   Η Γλουταμίνη Dymatize Glutamine Micronized μοιάζει να φτιάχτηκε ειδικά για εσάς!
•   Αυξάνει τον μεταβολισμό της πρωτεΐνης
•   Αυξάνει τον όγκο των μυϊκών κυττάρων
•   100% ελεύθερη μορφή L-Glutamine
•   Έχει αντι-καταβολικές ιδιότητες.
•   Προσφέρει ανάκαμψη του μυϊκού ιστού μετά την προπόνηση
•   Είναι κατάλληλη για χορτοφάγους
•   Αύξηση ταχύτητας
•   Τα πιο αποτελεσματικά αμινοξέα της αγοράς!
•   AjipureTM της AJIMOTO
•   Εκπληκτικά αποτελέσματα για όλους!
Η Γλουταμίνη της Dymatize έχει διακριθεί στην Αμερικάνικη αγορά για την ποιότητα και την αγνότητά της.
Η καλύτερη γλουταμινη (L-Glutamine) σε όλοι την παγκόσμια αγορά!

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

DYMATIZE

Συμπληρωματα διατροφης Dymatize
Καλώς ήρθατε στην Dymatize Nutrition
►   Σε μια εποχή που η μία μετά την άλλη μεγάλες, πασίγνωστες εταιρίες για λόγους μείωσης του κόστους,μεταφέρουν την παραγωγή των πρωτεϊνών που προορίζονται για κατανάλωση εκτός της αγοράς των ΗΠΑ, σε εργοστάσια οπουδήποτε μπορεί να βρεθεί φθηνή πρώτη ύλη και φθηνή παραγωγή (με εμφανή αντίκτυπο στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων), η DYMATIZE έχει συγκεντρώσει το 100% της παραγωγής της αποκλειστικά στα 2 υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργοστάσια της στην ΗΠΑ. Μπορεί αυτό να αυξάνει το κόστος παραγωγής, αλλά διατηρεί σε πολύ υψηλά επίπεδα την ποιότητα και τον έλεγχο του τελικού παραγώμενου προϊόντος. Λόγω του κεντρικού ελέγχου, περιορίζονται τα φαινόμενα παραποίησης και διοχεύτεσης στην αγορά από ανεξάρτητουςκατασκευαστές, μη γνήσιων, αμφιβόλου ποιότητας προϊόντων DYMATIZE
►   Είναι από τις ελάχιστες - αν όχι η μοναδική - εταιρίες που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι τα προϊόντα της φέρουν όλες τις σφραγίδες ποιότητας που είναι διαθέσιμες (FDA inspected Facility, NSF-GMP, TMB Quality-Purity Quarantee, Free of BAnned Substances FDA Inspected, EEC Aproved, Gluten Free).
Το Whey.gr είναι επίσημος συνεργάτης της DYMATIZE στην Ελλάδα.
►   Το Whey.gr σας δηλώνει υπεύθυνα ότι όλα τα προϊόντα (συμπληρωματα διατροφης) της DYMATIZE που θα βρείτε εδώ είναι αυθεντικά, με όλες της επίσημες πιστοποιήσεις ! Και δεν προέρχονται από τρίτες χώρες.
Συμπληρωματα διατροφης Dynamize  Η επιλογή των πρωταθλητών !

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ

►  Η γλουταμίνη θεωρείται ημι-απαραίτητο αμινοξύ, καθώς μπορεί να συντεθεί από άλλα αμινοξέα (γλουταμινικό οξύ, βαλίνη και ισολευκίνη ) μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Παράγεται στο εσωτερικό των μυών και στη συνέχεια διανέμεται στα υπόλοιπα όργανα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Για το λόγο αυτό, είναι ένα από τα πιο άφθονα αμινοξέα που υπάρχουν στο μυικό ιστό, καθώς και στο πλάσμα του αίματος που κυκλοφορεί μέσα από το σώμα. Αποτελεί περίπου το 60% των υπαρχόντων αμινοξέων ελεύθερης μορφής .

►  Τα τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε γλουταμίνη είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας, τα αμύγδαλα, τα φιστίκια, η σόγια, η γαλοπούλα και τα φασόλια.
 

Προειδοποιήσει: Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να διασφαλιστεί ότι η χρήση αυτού του συμπληρώματος είναι ασφαλής, ενώ είστε έγκυος ή θηλάζετε. Ως μέτρο προφύλαξης, η χρήση του δεν συνιστάται.
►  Η χρήση αυτού του συμπληρώματος δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από: ηπατική νόσο, ευαισθησία στο όξινο γλουταμινικό νάτριο, μανία ή επιληπτικές κρίσεις. Μπορεί να παρεμβαίνει στις θεραπείες αυτών των προβλημάτων, να ενισχύει τα συμπτώματά τους, ή να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 
Clinically Proven - 100% Glutamine Micronized Dymatize Nutrition
Συμπληρώματα διατροφής Dymatize Nutrition

GLUTAMINE MICRONIZED 300gr (DYMATIZE)

ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ
►  Η γλουταμίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των κυττάρων, κυρίως σε ότι αφορά τα έντερα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Παρέχει το καύσιμο, με τη μορφή άνθρακα και αζώτου, που είναι αναγκαίο για να είναι ο οργανισμός σε θέση να παράγει άλλα αμινοξέα και γλυκόζη (μια μορφή σακχάρου που απορροφάται από το αίμα), και είναι το μόνο αμινοξύ ικανό να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, ένα φράγμα που προστατεύει τον εγκέφαλο. Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί τραύματα - από χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμούς, υπερβολικό άγχος ή υπερβολική άσκηση - χρειάζονται περισσότερο άζωτο, καθώς το στοιχείο αυτό απαιτείται για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών και για να κρατήσει τα ζωτικά όργανα εν ενεργεία. Καθώς περίπου το 33% του αζώτου βασίζεται στη γλουταμίνη, τα επίπεδα αυτού του αμινοξέως μπορούν να μειωθούν κατά 50% σε εξαιρετικά στρεσογόνες καταστάσεις.

►  Σε περιπτώσεις ακραίου στρες, τραύματος, λοιμώξεων ή περιόδων έντονης προπόνησης, εμφανίζεται σημαντική πτώση της μυικής γλουταμίνης, η οποία συνδέεται αναπόφευκτα με την απώλεια μυϊκού ιστού. Η γλουταμίνη έχει σημαντική αναβολική λειτουργία, διότι με την προώθηση της πρόσληψης νερού μέσα στο ενδοκυτταρικό περιβάλλον, διεγείρει την πρωτεϊνική σύνθεση, τη δημιουργία μυών και την ανάπτυξη. Η λήψη ενός συμπληρώματος με γλουταμίνη αμέσως μετά τη σωματική άσκηση υποστηρίζει την ταχεία ανάκαμψη, τη μείωση του πόνου των μυών, και την πρόληψη του κρυολογήματος και άλλων κοινών λοιμώξεων σε στρεσογόνες καταστάσεις. Η συμπλήρωση συμβάλλει επίσης σε μια πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών στην εντερική οδό, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την ανακούφιση της διάρροιας που προκαλείται από λοιμώξεις, στρες ή χειρουργικές επεμβάσεις.

►  Συμβάλλει στην αναπλήρωση του γλυκογόνου - γλυκονεογένεση - τη στιγμή που τα αποθέματα στους μύες έχουν εξαντληθεί για την αντιμετώπιση καταστάσεων άγχους ή προσπάθειας. Καθώς η γλουταμίνη βοηθά στην αύξηση των επιπέδων γλυκογόνου των μυών χωρίς να παρεμβαίνει στα επίπεδα ινσουλίνης ή γλυκαγόνης (ορμόνες που ρυθμίζουν το σάκχαρο στο αίμα), μπορεί να παρέχει ενέργεια χωρίς να διεγείρει τη λιπογένεση (αποθήκευση λίπους). Με άλλα λόγια, η κατανάλωση γλουταμίνης βοηθά στην οικοδόμηση αποθεμάτων γλυκογόνου χωρίς να προκαλέσει αύξηση του σωματικού λίπους.

►  Ενώ μπορεί να βρεθεί σε μεγάλες ποσότητες σε πλούσιες σε πρωτεΐνη τροφές, η γλουταμίνη επεξεργάζεται γρήγορα μέσα στο σώμα ενός αθλητή, και ως εκ τούτου, μπορεί να απαιτείται επιπλέον πρόσληψη μέσω συμπληρωμάτων. Τα συμπληρώματα με γλουταμίνη θα πρέπει να λαμβάνονται μετά την προπόνηση και πριν πάτε για ύπνο, προκειμένου να ελέγχετε την καταβολική δράση που σχετίζεται με παρατεταμένη περίοδο χωρίς λήψη τροφής κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το συμπλήρωμα είναι καλύτερο να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, έτσι ώστε η γλουταμίνη να μην πρέπει να ανταγωνιστεί με άλλα αμινοξέα για να μεταφερθεί στην εντερική οδό.

Κύρια οφέλη της γλουταμίνης:
 • Προάγει μυικά κέρδη
 • Βοηθά τους μύες να ανακάμψουν
 • Συμβάλλει στην γλυκονεογένεση
 • Πρόδρομος νευροδιαβιβαστών και εγκεφαλικής τροφοδότησης
 • Διεγείρει τη λειτουργία της ανοσοποιητικής λειτουργίας
 • Βοηθά στην επούλωση πληγών
 • Παρεμβαίνει στη σύνθεση της γλουταθειόνης - αντιοξειδωτικό
Glutamine Micronized 300g
Clinically Proven - 100% Glutamine Micronized Dymatize Nutrition
Συμπληρώματα διατροφής Dymatize Nutrition
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods