SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

Μάρκα: BioTech USA
Κωδικός Προϊόντος: BIOTECH USA - SUPERNOVA
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:14 Αγοράστηκε 67 φορές
Τιμή: 22,49€
Τελική τιμή: 22,49€
Ποσότητα:  

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA
Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, ενισχύοντας τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους

SUPERNOVA - BIOTECH USA:
  • 1,717 mg βήτα-αλανίνης
  • 2,020 mg L- μηλικής κιτρουλίνης
  • 1,717 mg L- αργινίνης HCl
  • 1,145 mg ταυρίνης
  • 572 mg L- αργινίνης AKG
  • 10 mg νιασίνης
  • 1,000 mg πριν από την προπόνηση, κρεατινικό σύμπλεγμα (CreaBASE ρυθμιστική κρεατίνη, κιτρική κρεατίνη, πυροσταφυλική κρεατίνη, μονοϋδρική μικρονιωμένη 

 

Τα συστατικά του Supernova ελευθερώνουν απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τονώνουν τις επιδόσεις σας όπως ποτέ πριν.

►  Χωρίς υδατάνθρακες

►  Περιέχει βιταμίνη Β3 και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Έτσι, βελτιώνει την απόδοση της προπόνησης και της αντοχής.

►  Από τα συστατικά του προϊόντος, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει επίσης στην φυσιολογική παραγωγή πρωτεΐνης και στον μεταβολισμό των υδατανθράκων.

►  Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, καθώς και στην  προστασία των κυττάρων έναντι του οξειδωτικού στρες και στη διατήρηση φυσιολογικών νοητικών λειτουργιών.

►  Η καφεΐνη συμβάλλει στην ενίσχυση της εγρήγορσης.

►  Βελτιώνει την απόδοση μέσω βιοχημικών αντιδράσεων, με την χρηση της κρεατίνης, η οποία αυξάνει τη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων και  βραχυχρόνιων, υψηλής έντασης άσκησεων.

►  Πιο αποτελεσματική αγγειοδιαστολή μέσω της μεγιστοποίησης της παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου, επιτρέποντας στο αίμα σας να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στους μυς.

►  Επιτρέπει την υπεραιμία κατά την άσκηση και την μυϊκή ώθηση, η οποία, εκτός από το να ετοιμάσει τους μυς σας, είναι ικανό να λειτουργήσει πιο γρήγορα, και είναι επίσης απαραίτητο για να υποστήξει την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, όπως η είναι η κρεατίνη.

►  Η L-κιτρουλίνη επιδρά στην διαστολή των τριχοειδών αγγείων και αποτρέπει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος στους μύες σας, δηλαδή, στην αύξηση της οξύτητας.

►  Η Βήτα-αλανίνη αυξάνει τα επίπεδα της καρνοσίνης στους μύες σας, μειώνοντας έτσι την κόπωση των μυών και την αύξηση της συγκέντρωσης αλλά και της απόδοσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

►  Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας σε μεταβολικό επίπεδο, ενισχύοντας έτσι τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους.
 

 

Τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά του Supernova της BioTechUSA αλλά και οι ρόλοι τους είναι οι εξής:


Κρεατίνη

►  Η κρεατίνη,είναι μία ένωση υψηλής περιεκτικότητας σε άζωτο η οποία συντίθεται από προδρόμους L-αμινοξέων, είναι ένα βασικό μόριο στο ενεργειακό νοικοκυριό των κυττάρων. Σε διαδικασίες που απαιτούν ενέργεια, όπως βιοχημικές διεργασίες, ή ακόμα και η λειτουργία των πρωτεϊνών συσταλτικές υπεύθυνος για συστολή, κύτταρα χρησιμοποιούν το ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), ως καύσιμο. Ωστόσο, αυτό το καύσιμο χρησιμοποιείται άμεσα.Ο ρόλος και η σημασία της κρεατίνης έγκειται στο ότι ο φώσφορος αποσπάστηκε από την φωσφορική κρεατίνη και μπορεί να τροφοδοτήσει την αντίδραση ΑΤΡ = ADP + Pi. Με άλλα λόγια, η κρεατίνη ή η φωσφορική κρεατίνη παρέχουν προμήθεια για την παραγωγή ενέργειας, καθώς και στην συμβολή της ταχείας αναγέννησης των ΑΤΡ.

Καφεΐνη

►  Η καφεΐνη, γνωστή από τον καφέ, το τσάι και τα ενεργειακά ποτά, επηρεάζει τον μεταβολισμό των κυττάρων μέσω της επίδρασης του ενζύμου εμπλοκής του και παρατείνοντας ορισμένες επιδράσεις στο ορμονικό και στο νευρικό σύστημα εξασφαλίζει αυξημένη εγρήγορση και σωματική απόδοση.

L- Αργινίνη

►  Η Αργινίνη δεν είναι ένα βασικό αμινοξύ, δηλαδή, το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ικανό να την παράξει. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, η σύνθεση της δεν ικανοποιεί τις ανάγκες, γιαυτό απαιτείται επιπλέον πρόσληψη.

►  Εκτός από τον οικοδομητικό ρόλο της πρωτεΐνης,τα μόρια αυτά παίζουν επίσης ρόλο και σε άλλες ζωτικές διαδικασίες. Ένας τέτοιος ρόλος είναι ότι από ένα υπόστρωμα της συνθάσης ΝΟ στη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ), που ελέγχει τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι ένας βασικός παράγοντας σε αυτό που ονομάζεται λειτουργική υπεραιμία, η οποία είναι μια αντιδραστική αύξηση της ροής του αίματος κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Η διαδικασία είναι όπως ένας μηχανισμός αυτορρύθμισης που εξασφαλίζει την απαραίτητη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους μύες κατά τη χρήση του. Εκτός αυτού, η αργινίνη είναι μέρος του κύκλου της ουρίας, όπου παράγεται επίσης. Η κυκλική διαδικασία χρησιμεύει για την απομάκρυνση του αζώτου από το σώμα, και είναι εν μέρει υπεύθυνη για την πρόληψη του αζώτου από τη συσσώρευση στο αίμα ως τοξική αμμωνία. Επίσης, ευρήματα υποστηρίζουν ότι η αργινίνη διεγείρει την παραγωγή των αυξητικών ορμονών καταστέλλοντας ενδογενή έκκριση σωματοστατίνης.

Bήτα αλανίνη

►  Η Bήτα αλανίνη είναι ένα ειδικό αμινοξύ με μια χημική δομή που διαφέρει από εκείνη της πρωτεΐνης ανοικοδόμησης αμινοξέων. Συνδυάζεται με την ισταμίνη για να σχηματίσουν καρνοσίνη και συσσωρεύεται στους μυς σε σημαντικές ποσότητες.

►  Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το νέο Supernova αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

Συνδυασμός προϊόντων:

►  Μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα πιο γρήγορα μέσα από έντονη προπόνηση με το νέο Supernova όταν συνδυάζεται με το Vitabolic, ένα πολυβιταμινούχο σύμπλεγμα που περιέχει όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά απαραίτητα για έναν αθλητή.

►  Για να εξασφαλισεί στους μύες σας ότι μπορεί να χειριστεί το φορτίο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ένα αντι-καταβολικό συμπλήρωμα συνιστάται επίσης. Είναι ένα γνωστό ότι η πρωτεΐνη συμβάλλει στην αύξηση και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, μπορεί να βρεθούν σε μεγάλες ποσότητες στο BCAA Flash, της  BioTechUSA’s το οποίο, λόγω της φόρμουλάς του,και  σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β6 για την ενίσχυση της απορρόφησης, είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για τη διατήρηση και την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Σύσταση Αθλητών - Xavier Sari, French IFBB Men's Physique Champion

►  Για μένα, κάθε προπόνηση είναι μια δοκιμασία. Είμαι παθιασμένος με την πρόκληση. Σε κάθε σετ και στις επαναλήψεις, επιδιώκω να θέτω τους στόχους μου ακόμη ψηλότερα. Είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν έχω βγει από την άνεσα μου και μπορώ να πιέσω τον εαυτό μου να κάνει μία ή δύο περισσότερες επαναλήψεις. Αυτό, όμως, απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση, επιπλέον απόδοση και ενίσχυση με  προ-προπόνητικα  συμπληρώματα ποιότητας. Το Supernova διαθέτει όλα τα βασικά συστατικά για να με κάνει να νιώσω κατά τη διάρκεια της προπόνηση ότι τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει από το να σπάσει τα προσωπικά μου ρεκόρ.

Ενέργεια, μυϊκή ώθηση, αγγείωση, σωματική και διανοητική συγκέντρωση, και αντοχή. Αυτό είναι, ακριβώς που ζητάω.


Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA
Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - SUPERNOVA - BIOTECH

* Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε δίαιτα 2000 kcal ή 8400 kJ θερμίδων. Οι δικές σας εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές ενδέχεται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες ανάλογα με τις θερμιδικές ανάγκες σας.
** Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερήσια διατροφική αξία

 
Συστατικά
Μείγμα Supernova (L-κιτρουλίνη μηλική, βήτα αλανίνη, υδροχλωρίδιο L-αργινίνη, ταυρίνη, L-αργινίνη άλφα-κετο-γλουταρική, νιασίνη, οξείδιο ψευδαργύρου, υδροχλωρίδιο πυριδοξίνης), Προ-προπονητικό κρεατινικό matrix (CreaBASE (ρυθμισμένη μονοϋδρική κρεατίνη), Πυροσταφυλική Κρεατίνη, Κιτρική Κρεατίνη, Μικρονοποιημένη μονοϋδρική κρεατίνη), Αρώματα, Καφεΐνη, Μέσο οξίνισης (Κιτρικό Οξύ), Διογκωτική/ -ές ουσία/ -ες (Καρβοξυ-μεθυλική Κυτταρίνη), Αντισυσσωματικό Μέσο (Διοξείδιο Πυριτίου), Γλυκαντικές ύλες (Σουκραλόζη), Χρώματα (Ταρτραζίνη, Ινδικοκαρμίνη- FD&C Μπλε 2) .
 
Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, ενισχύοντας τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους
Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA
SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA
Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Πώς πρέπει να χρησιμοποιώ το Super Nova BiotechUSA;
Αναμείξτε 1,5 μεζούρα SUPERNOVA (9,4 γρ. σκόνης) με 200 ml νερό. Να καταναλώνεται 15 λεπτά πριν την άσκηση
Προειδοποιήσεις: 
Με γλυκαντικό. Η χρωστική ταρτραζίνη μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και συγκέντρωση στα παιδιά. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη: 200mg/μερίδα. Δεν συνιστάται για παιδιά ή για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Φυλάσσετε τη συσκευασία καλά σφραγισμένη με το καπάκι της σε δροσερό και στεγνό μέρος. Διατήρησε τη φιάλη ερμητικά κλειστή μεταξύ 5-25ºC. Προστατέψτε το προϊόν από τη ζέστη, το φως και την υγρασία.
►  Περιέχει πακέτο πυριτίου για να διατηρεί τη φρεσκάδα - να μην καταναλωθεί.
Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.
* Προ­σλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8 400 kJ/2 000 kcal).
** Δεν έχει προσδιοριστεί η Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς

Το Supernova αυξάνει την παραγωγή ενέργειας, ενισχύοντας τη λειτουργία των μυών και την ανάπτυξη τους
Απίστευτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης
Συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA
SUPERNOVA 282gr 30servs (BIOTECH USA)

 
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods