Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Σχετικά με τους ασφαλείς τρόπους πληρωμής που προσφέρουμε

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική Κάρτα - Χρεωστική Κάρτα

►  Ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα και να επωφεληθεί από την ταχύτητα των συναλλαγών και την ευελιξία που προσφέρει αυτή η μέθοδος πληρωμής. Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλείς.

Είναι ασφαλές να πληρώσω on-line με την κάρτα μου;

►  Η whey.gr χρησιμοποιεί μηχανισμό προηγμένης τεχνολογίας για τον εντοπισμό και την πρόληψη περιπτώσεων απάτης. Αυτή η λύση επιτρέπει την εξακρίβωση της γνησιότητας των online πληρωμών, εξασφαλίζοντας παράλληλα στους πελάτες μας ακεραιότητα και ασφάλεια των δεδομένων τους, καθώς επίσης σε ό,τι αφορά στην ταυτοποίησή τους.

►  Αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας παρέχεται μέσω τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer) που κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή του πελάτη και του διακομιστή μας, ώστε να μην μπορούν να υποκλαπούν. Έτσι, η whey.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία πληρώνεται μέσω συναλλαγής που θεωρείται παράνομη. Όλες οι δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες, θα αναφέρονται αμέσως στις αρμόδιες Αρχές.

3D Secure

►  To 3D Secure αποτελεί πρωτόκολλο επικοινωνίας που αποσκοπεί σε βελτίωση των online πληρωμών και ενεργοποιεί τον έλεγχο ταυτότητας του χρήστη της κάρτας από τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας. Κατά την πληρωμή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαδικασία επικύρωσης μιας πιστωτικής κάρτας είναι ενεργοποιημένη. Εάν η πιστωτική κάρτα θεωρείται έγκυρη, τα συστήματα πρωτοκόλλου ασφαλείας 3D Secure ελέγχουν την ταυτότητα του πελάτη, καταφεύγοντας στον εκδότη της πιστωτικής κάρτας σε πραγματικό χρόνο. Ο εκδότης επικυρώνει την ταυτότητα του πελάτη και ενημερώνει το σύστημα του καταστήματος, όπου χρησιμοποιείται η κάρτα, ότι είναι νόμιμη.

►  Στόχος είναι η προστασία των χρηστών πιστωτικών καρτών, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα δόλιας χρήσης πιστωτικής κάρτας και βελτίωση της συνολικής απόδοσης της συναλλαγής. Αυτό το πρωτόκολλο χρησιμοποιείται από τη Visa, με την ονομασία «Verified by Visa», και από τη Mastercard, με την ονομασία «SecureCode».

Πώς γίνεται η επεξεργασία μιας πληρωμής με πιστωτική κάρτα;

►  Μετά την επιλογή πληρωμής με πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα και κάνοντας κλικ στο "Παραγγελία", ο πελάτης κατευθύνεται προς την πλατφόρμα πληρωμών Redunicre όπου θα πρέπει να εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας, αποτελούμενα από τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας. Τέλος, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επικυρώνω την πληρωμή μου" θα θέσει τη συναλλαγή σε επεξεργασία.

►  Εάν η πληρωμή δεν γίνεται δεκτή, εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος στο παράθυρο του καλαθιού αγορών. Σε μια τέτοια περίπτωση, συνίσταται να επιχειρήσετε και πάλι τη συναλλαγή. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα επιμένει, θα συμβουλεύαμε τον πελάτη να επικοινωνήσει με την τράπεζά του ή τον εκδότη της πιστωτικής του κάρτας για περισσότερες πληροφορίες.

►  Μόλις η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί, το ποσό θα χρεωθεί στο λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας / χρεωστικής κάρτας του πελάτη. Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, κρίνεται αναγκαίο να ακυρωθεί η παραγγελία, είτε πλήρως ή εν μέρει, θα επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό εντός μέγιστης διάρκειας 5 εργάσιμων ημερών. Η συναλλαγή θα είναι εμφανής στην ανάλυση της χρεωστικής κάρτας / πιστωτικής κάρτας του πελάτη μετά από 2 εργάσιμες ημέρες, αρχής γενομένης από την ημερομηνία επιστροφής.

►  Για την προστασία των πελατών μας από πιθανές απάτες, ενδέχεται να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες για διευκόλυνση της αξιολόγησης της πληρωμής. Αν γίνει ένα τέτοιο αίτημα, αλλά δεν έχουμε απάντηση εντός 3 εργάσιμων ημερών, θα ακυρώσουμε την παραγγελία και θα προχωρήσουμε σε επιστροφή της πληρωμής.

►  Προειδοποίηση: Οι πληρωμές υπολογίζονται πάντοτε σε ευρώ, ακόμη και αν οι τιμές εμφανίζονται σε άλλα νομίσματα. Μερικοί τραπεζικοί οργανισμοί μπορεί να χρεώσουν συναλλαγματικές ισοτιμίες. Η whey.gr δεν έχει σχέση με αυτό το γεγονός και δεν πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη γι' αυτό.

PayPal

►  Η PayPal είναι μια ασφαλής μέθοδος πληρωμής που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.paypal.com.

Αποθήκευση πληροφοριών για τις μελλοντικές συναλλαγές με PayPal.

►  Με αυτή την επιλογή, ο πελάτης δεν θα χρειάζεται να έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα PayPal κατά το check out μελλοντικών παραγγελιών. Η πληρωμή θα χρεώνεται αυτόματα από τον PayPal λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για να εγγραφείτε σε αυτή την επιλογή.

►  Ανά πάσα στιγμή, ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό PayPal που διαθέτει στο www.paypal.com και να ακυρώσει αυτή την υπηρεσία. Οι προ-εγκεκριμένες πληρωμές μου. Θα εμφανιστεί λίστα όλων των προ-εγκεκριμένων πληρωμών και από εκεί ο πελάτης μπορεί απλώς να ακυρώσει την επιλογή πληρωμής που σχετίζεται με τη whey.gr.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η whey.gr δεν κρατάει καμία πληροφορία σύνδεσης στο λογαριασμό PayPal του πελάτη.

Τραπεζικό Έμβασμα

►  Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν προτιμά να πληρώσει την παραγγελία του τη στιγμή που την πραγματοποιεί, υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή του τραπεζικού εμβάσματος για πληρωμή αργότερα. Θα προχωρήσουμε με την αποστολή μόνο όταν πραγματοποιεί η μεταφορά και έχουμε επιβεβαίωση από την τράπεζά μας ότι η πληρωμή είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό μας.

 

Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα ακόλουθα:

Τράπεζα: Πειραιώς
Δικαιούχος λογαριασμού: Παναγιώτης Αθανάσιος Μαγόπουλος

Αρ. Λογαριασμού: 5215 - 051697 - 990

IBAN: GR86 0172 2150 0052 1505 1697 990

BIC/SWIFT: PIRBGAA

Χώρα: Ελλάδα


►  Παρακαλείστε να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας σας στα σχόλια του τραπεζικού εμβάσματος και να αποστείλετε αποδεικτικό της πληρωμής στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας για ταχύτερο εντοπισμό της πληρωμής και αποστολή της παραγγελίας.

►  Τα τραπεζικά τέλη που χρεώνονται από την τράπεζά σας βαρύνουν εσάς.

►  Τα προϊόντα τίθενται σε αναμονή για 6 ημέρες. Εάν η πληρωμή δεν έχει παραληφθεί από τη whey.gr κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου ​η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

whey.gr by Athlogenesis LTD

Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods