Acai-Kapseln 500 mg

Μάρκα: Sanct Bernhard
Κωδικός Προϊόντος: Sanct Bernhard Acai
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:1 Αγοράστηκε 7 φορές
Τιμή: 24,99€
Τελική τιμή: 24,99€
Ποσότητα:  

Acai-Kapseln 500 mg

Acai-Kapseln 500 mg - Sanct Bernhard
Βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής Sanct Bernhard
Το Acai Berry περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από κάθε άλλο φρούτο

Acai-Kapseln 500 mg

Οι Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες του Acai berry

►  Το φρούτο Acai berry, γνωστό και με την ονομασία Euterpe oleracae, είναι ένα μικρό μπλε φρούτο του δάσους του Αμαζονίου.  Το φρούτο Acai berry έχει παρουσιάσει μεγάλη αντιοξειδωτική ικανότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό μας.  

►  Είναι γνωστό ως το φρούτο με μια από τις υψηλότερες περιεκτικότητες σε αντιοξειδωτικά καθώς από αυτό μπορεί κανείς να λάβει δέκα φορές μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που περιέχεται στα κόκκινα σταφύλια και στο μύρτιλλο.  Επίσης σημαντική είναι και η περιεκτικότητα του σε λιπαρά οξέα και φυτικές στερόλες.
 
Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες

►  Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Agricultura land Food Chemistry παρατηρήθηκε ότι τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που υπάρχουν στο Acai berry, έδειξαν μια σημαντική ικανότητα στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των βλαβερών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχουν αυτές στον οργανισμό μας.  Η ίδια μελέτη απέδειξε ότι το Acai berry έχει την υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση από πολλά τρόφιμα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.  Η βοήθεια που προσφέρει στην εξάλειψη των ελευθέρων ριζών έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των κινδύνων εμφάνισης διαφόρων καρδιακών παθήσεων.  Τα αιμοφόρα αγγεία είναι τα μέρη του ανθρώπινου σώματος που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στο οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τις ελεύθερες ρίζες, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.  

►  Επιπλέον οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να καταστρέψουν το DNA, τις μεμβράνες των κυττάρων και τις πρωτεΐνες, ενώ είναι και αυτές που βοηθούν στον θάνατο τον κυττάρων.  Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται στο φρούτο Acai berry βοηθούν στο να αντιστραφούν όλες αυτές οι αρνητικές συνέπειες.

►  Παράλληλα, τα αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχονται στο φρούτο Acai berry βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τις τοξίνες και τις χημικές ουσίες που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό μας.  Αυτή η απομάκρυνση έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας.

►  Το acai berry έχει προβληθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό σαν ένα superfood πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Ποιες είναι λοιπόν οι ιδιότητες αυτού του τροφίμου και σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα berries;
 
Acai-Kapseln 500 mg

►  Το σκούρο μωβ αυτό μούρο δε βρίσκεται εύκολα στα ράφια των supermarkets και των φαρμακείων στη φυσική του μορφή, ωστόσο βρίσκεται πολύ εύκολα με τη μορφή συμπληρώματος διατροφής. Φυσιολογικά παράγεται στην κεντρική και νότια Αμερική και αποτελεί τον καρπό (φρούτο) του φοίνικα που ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο. Έχει μέγεθος μικρής ρώγας σταφυλιού, η οποία είναι πολύ ευαίσθητη, γεγονός που καθιστά το acai berry εξαιρετικά δύκολο στη μεταφορά. Είναι λοιπόν λογικό να μη βρίσκεται εύκολα το μούρο αυτό στη φυσική του μορφή και συναντάται κυρίως είτε ως συστατικό σε χυμούς και smoothies ή σαν σκόνη, κάψουλες και χάπια ως συμπλήρωμα διατροφής.

►  Σε διατροφικό επίπεδο το acai berry αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών, αντιοξειδωτικών και ωφέλιμων λιπαρών οξέων. Οι φυτικές ίνες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, τα αντιοξειδωτικά συστατικά μεταξύ άλλων θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν από τον καρκίνο, ενώ τα ωφέλιμα λιπαρά οξέα προστατεύουν το καρδιαγγειακό σύστημα.

►  Πέρα από τα παραπάνω αποδεδειγμένα στοιχεία για τις ευεργετικές επιδράσεις του acai berry υπάρχουν και πολλοί άλλοι ισχυρισμοί για οφέλη οι οποίοι όμως δεν έχουν αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες. Κάποια από τα ανυπόστατα μέχρι στιγμής οφέλη είναι η αντιγηραντική δράση, η μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και η μείωση του βάρους. Αναφορικά με την επίδραση της λήψης acai berry στην απώλεια βάρους δε φαίνεται το συγκεκριμένο φρούτο να έχει κάποια ιδιαίτερη επίδραση.

►  Όπως όλα τα berries είναι φτωχό σε θερμίδες και πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, χωρίς όμως να φέρει κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα σε σχέση με τα λοιπά μούρα. Συνεπώς το acai berry δεν αποτελεί κάποιο μαγικό συστατικό όπως και οι δίαιτες βασισμένες σε acai berry δεν φέρουν κάποιο πλεονέκτημα και μπορούν να είναι αποτελεσματικές μόνο εάν είναι υποθερμιδικές και είναι σύμφωνες με τις αρχές τις σωστής διατροφής.

►  Το acai berry μπορεί σε πολύ μεγάλες ποσότητες να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Προσοχή επίσης στα ροφήματα με acai berry που έχουν πολύ ζάχαρη καθώς μπορεί να παρέχουν πολλές θερμίδες.
 
Acai κάψουλες 500 mg

►  Συμπερασματικά τα μούρα φέρουν πολλές σημαντικές ιδιότητες. Δυστυχώς στη χώρα μας στη φυσική τους μορφή είναι δυσεύρετα ή πολύ ακριβά και πολλές φορές όχι τόσο γευστικά, με αποτέλεσμα η κατανάλωση τους να είναι πολύ περιορισμένη. Τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά των μούρων μπορείτε να τα λάβετε από φρέσκα φρούτα εποχής που βρίσκονται σε αφθονία όλο το χρόνο στην Ελλάδα. Η χρήση συμπληρωμάτων berries συστήνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αδυναμίας κατανάλωσης της επαρκούς ποσότητας φρούτων και λαχανικών ώστε να καλύπτονται οι συνιστώμενες ποσότητες σε κάποια θρεπτικά συστατικά. Σε αυτή την περίπτωση από όποιο είδος μούρων και να επιλέξετε το συμπλήρωμα οι διαφορές μεταξύ τους είναι αμελητέες.

►  Το μούρο acai είναι το εδώδιμο καρπό του σπιτιού ειδικά στον Αμαζόνιο παλάμη Ευτέρπη oleracea. Βαθύ σας σκούρο πορφυρό χρώμα χρωστάει το μούρο περιεχόμενο της ανθοκυανίνες, οι οποίες ανήκουν στις πολυφαινόλες. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Β2, το οποίο έχει αποδειχθεί, μεταξύ άλλων, ένα κανονικό μεταβολισμό ενέργειας και προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, δηλαδή των ελευθέρων ριζών, συμβάλλοντας, κάψουλες acai βοηθήσει να κρατήσει το σώμα υγιές, είναι ζωτικής σημασίας και ισχυρό.

Το Acai Berry περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από κάθε άλλο φρούτο
Βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής Sanct Bernhard

Acai-Kapseln 500 mg

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods