Lipo-6X 120 Multi-Phase caps

Μάρκα: Nutrex
Κωδικός Προϊόντος: LIPO-6 X - Το Νέο Πρότυπο στην Εντατική Λιποδιάλυση
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:In Stock Αγοράστηκε 42 φορές
Ποσότητα:  

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps

Nutrex LIPO-6 X Multi-Phase Technology! Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους !
►  Το LIPO-6 X είναι προηγμένος λιποδιαλύτης που χρησιμοποιεί μία νέα και μοναδική υγρή τεχνολογία πολλαπλών φάσεων. Αυτή η μοναδική τεχνολογία [MULTI-PHASE] συνδυάζει τη ραγδαία διανομή της υγρής κάψουλας με την τεχνολογία ελεγχόμενης απελευθέρωσης στο εσωτερικό της κάψουλας. Αυτό σημαίνει ότι το LIPO-6 X είναι λιποδιαλύτης που διαθέτει πολλαπλές φάσεις, αργής και εκτεταμένης απελευθέρωσης
MULTI-PHASE  TECHNOLOGY

1η Φάση: Υγρή Κάψουλα Ταχείας Απελευθέρωσης

►  Η εξωτερική υγρή κάψουλα του LIPO-6 X διασφαλίζει τη ραγδαία πρόσληψη των συστατικών που βοηθούν στην ελάττωση του αισθήματος πείνας, την καύση λίπους και την ενέργεια Μέσα σε λίγα λεπτά μετά την κατανάλωση του LIPO-6 X, θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα.

2η Φάση: Εσωτερική Κάψουλα Ελεγχόμενης και Εκτεταμένης Απελευθέρωσης

►  Το προϊόν αντιτίθεται στις κοινές φόρμουλες καύσης λίπους, τα αποτελέσματα των οποίων έρχονται και παρέρχονται γρήγορα., Το LIPO-6 X συνεχίζει να εργάζεται για σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Έχοντας χρησιμοποιήσει επιλεγμένα συστατικά σε μορφή δισκίων σε ξεχωριστή κάψουλα που βρίσκεται μέσα στην υγρή κάψουλα, η ποσότητα απορρόφησης μπορεί να ελεγχθεί. Αυτό παρατείνει το χρόνο δράσης των συστατικών και το LIPO-6 X συνεχίζει να επιδρά για μεγαλύτερη διάρκεια.
►  Το LIPO-6 X είναι ο πρώτος λιποδιαλύτης που προσφέρει ταχύτητα και διάρκεια. Η γρήγορη και απότομη εμφάνιση της επίδρασης στην καύση λίπους, σε συνδυασμό με ελεγχόμενη και εκτεταμένη απελευθέρωση, διασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπρόσθετα, το LIPO-6 X χρησιμοποιεί φυσικές και φυτικές κάψουλες.

Που οφείλεται η αποτελεσματικότητα του LIPO-6 X So;

►  Το LIPO-6 X έχει επαναστατική και καταλυτική επίδραση στην απώλεια λίπους. Αυτός ο μοναδικός λιποδιαλύτης πολλαπλών φάσεων μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη γράμμωση που δεν τολμούσατε ούτε να ονειρευτείτε. Εάν παρατηρήσουμε τα συστατικά του LIPO-6 X, καταλαβαίνουμε γιατί αυτός ο λιποδιαλύτης αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του. Εκτός από το μοναδικό σύστημα διανομής πολλαπλών φάσεων, το LIPO-6 X χρησιμοποιεί μόνο συστατικά φαρμακευτικής φύσης και στερείται φυτικών συστατικών. Τα φυτικά συστατικά, όπως τα βρίσκουμε σε άλλους λιποδιαλύτες, μπορεί να αποδειχθούν κατώτερα των προσδοκιών και, συχνά, δεν αφομοιώνονται κατάλληλα από το ανθρώπινο σώμα. Με αυτά τα καθαρά φαρμακευτικά συστατικά, το LIPO-6 X επιτρέπει τη σταθερή και προβλέψιμη δράση στην απώλεια λίπους. Αυτά είναι τα συστατικά που περιέχει κάθε δραστική μερίδα του LIPO-6 X.

Συνεφρίνη HCL (20mg)

►  Η Συνεφρίνη ενεργοποιεί τους β-3 αδρενοϋποδοχείς και παρουσιάζει λιποδιαλυτική και θερμογενετική ικανότητα καθώς εκτοξεύει τα επίπεδα νορεπινεφρίνης. Καταναλώνοντας συνεφρίνη πριν την άσκηση, ενδυναμώνετε την αποσύνθεση λίπους επιτρέποντας την ακόλουθη χρησιμοποίησή του ως ενέργεια. Επίσης, η συνεφρίνη διαφυλάττει τους μύες ενώ επεκτείνει ενέργεια εις βάρος του λίπους σώματος. Η Συνεφρίνη βελτιώνει ουσιαστικά την ελάττωση του αισθήματος της πείνας καθιστώντας την το ιδανικό συστατικό για δίαιτες με περιορισμένο αριθμό θερμίδων.
►  Οι επίμονες περιοχές αποθήκευσης λίπους για άνδρες και γυναίκες είναι αυτές που διαθέτουν σε αφθονία α-2 υποδοχείς. Για τους άνδρες, οι α-2 υποδοχείς βρίσκονται κυρίως γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και τα "μαξιλαράκια" ενώ για τις γυναίκες γύρω από τους γλουτούς, τους μηρούς και πίσω από τα μπράτσα.
Συνθετικό Μιμητικό Σύμπλεγμα Acacia Rigidula (100mg)
►  Η Acacia Rigidula είναι σπάνιο, φυσικό συστατικό που αποτελείται από διάφορα αλκαλοειδή (ενεργά στοιχεία). Το πιο δραστικό αλκαλοειδές στην Acacia Rigidula και το σημαντικότερο είναι η Φαινυλαιθυλαμίνη. Η Φαινυλαιθυλαμίνη είναι ιδιαίτερα καθαρή διεγερτική ουσία. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι έχει την ικανότητα να αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό και να προκαλεί θερμογενετική επίδραση μέσω της μετατροπής λιπών σε θερμότητα.
►  Η Acacia Rigidula μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί καταλυτικό συστατικό στον σύνθετο κόσμο της καύσης λίπους. Το LIPO-6 X περιέχει ένα Συνθετικό Μιμητικό Σύμπλεγμα Acacia Rigidula:

Φαινυλαιθυλαμίνη HCL /N-Μεθυλ-B-Φαινυλαιθυλαμίνη

►  Αυτός ο συνθετικός συνδυασμός προορίζεται για τη μίμηση των ιδιοτήτων της φυσικής Acacia Rigidula. Ως δραστική και ιδιαίτερα καθαρή διεγερτική ουσία του κεντρικού νευρικού συστήματος αλλά και ως ενισχυτής της διάθεσης, η Φαινυλαιθυλαμίνη μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό σας και να βελτιστοποιήσει τη χρησιμοποίηση αποθηκευμένου λίπους ως ενέργεια.

Τυραμίνη HCL

►  Η Τυραμίνη είναι συμπληρωματικό προϊόν για την ενίσχυση της θερμογένεσης και την καύση των επιπλέον θερμίδων. Η Τυραμίνη προκαλεί την απελευθέρωση της νορεπινεφρίνης, αυξάνοντας το μεταβολικό ρυθμό και ενισχύοντας τη δαπάνη ενέργειας.

Χορδενίνη

►  H Χορδενίνη έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει τη νορεπινεφρίνη που αποθηκεύεται στο σώμα σας έτσι ώστε να ενδυναμώνει το μεταβολικό ρυθμό και να ενισχύει την καύση ανεπιθύμητου λίπους στο σώμα.

Άνυδρη Καφεΐνη (200mg)

►  Η Καφεΐνη, με την ιδιότητά της να βελτιστοποιεί τη συστολή του σκελετικού μυός, απέδειξε την ικανότητά της να ενισχύει τη δύναμη και να αυξάνει τον όγκο άσκησης. Η Καφεΐνη σας επιτρέπει να γυμνάζεστε πιο σκληρά εκτοξεύοντας το μεταβολικό ρυθμό και βοηθώντας το σώμα να χάσει λίπος. Επίσης, η Καφεΐνη βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση και τη διάθεση, ενδυναμώνοντας το επίπεδο συγκέντρωσης μέσα από την άσκηση ή δραστηριότητες που αντιμετωπίζουν την κόπωση. Με καφεΐνη σε άνυδρη μορφή, απολαμβάνετε καθαρή και συνθετική μορφή μέγιστης δραστικότητας.

Συνθετικό 99% Γκουγκουλστερόνες Z & E 1:1 (20mg)

►  Οι E- και Z-Γκουγκουλστερόνες είναι βιοενεργά συστατικά Κόμμι Guggul (Commiphora Mukul). Οι Γκουγκουλστερόνες έχουν την ιδιότητα ενεργοποίησης του μεταβολισμού σας αυξάνοντας τη συνολική δραστηριότητα της θυρεοειδούς ορμόνης με σημαντική επίδραση στην ορμόνη τριιωδοθυρονίνη (T3) ( θυρεοειδικός ρυθμιστής ).
►  Το LIPO-6 X αφορά μόνο σοβαρούς αθλητές που επιθυμούν να απολαύσουν την απόλυτα γραμμωμένη εμφάνιση. Χάρη στην εξαιρετική δραστικότητα, συνιστάται σύνεση στη χρήση και ευλαβική τήρηση της συνιστώμενης δόσης που αναγράφεται στην ετικέτα.

Πλεονεκτήματα του Nutrex Lipo-6 X:

  • Γρήγορη Καύση Λίπους
  • Υγιεινή Απώλεια Βάρους
  • Διαχείριση του αισθήματος της πείνας
  • Αύξηση της Ενέργειας
  • Ενίσχυση του Μεταβολισμού
  • Τεχνολογία Κάψουλας Πολλαπλών Φάσεων
  • Εξαιρετικά ταχεία δράση
Lipo-6X 120 Multi-Phase caps
Nutrex Lipo-6 Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους

Συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα & βιταμίνες Nutrex Nutrition Lipo-6X

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Lipo-6X 120 Multi-Phase caps

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps
Nutrex Lipo-6x Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους
Συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα & βιταμίνες Nutrex Nutrition Lipo-6X

Διατροφικός Πίνακας  -  Nutrex Nutrition
Άλλα Συστατικά: Πολυσορβάτη 80, Φυτική Κυτταρίνη, FD&C Μπλε#2

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.
** Δεν έχει προσδιοριστεί η Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς
*** Προ¬σλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8 400 kJ/2 000 kcal).


Lipo-6X 120 Multi-Phase caps
Nutrex Lipo-6x Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους

Συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα & βιταμίνες Nutrex Nutrition Lipo-6X

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps
Nutrex Lipo-6x Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους
Συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα & βιταμίνες Nutrex Nutrition Lipo-6X
Nutrex Nutrition
Προτεινόμενη Χρήση: Για Γρήγορη Λιποδιάλυση: Ξεκινήστε λαμβάνοντας μόνο 2 κάψουλες πολλαπλών σταδίων δράσης κατά τις πρώτες δύο ημέρες (1 το πρωί και 1 το απόγευμα) και αυξάνετε τη δοσολογία κατά μία κάψουλα πολλαπλών σταδίων δράσης κάθε δύο ημέρες μέχρι να φτάσετε τη μέγιστη δοσολογία των 4 καψουλών πολλαπλών σταδίων δράσης ανά ημέρα. Από αυτό το σημείο και έπειτα, παίρνετε 2 κάψουλες πολλαπλών σταδίων δράσης το πρωί και άλλες 2 κάψουλες πολλαπλών σταδίων δράσης το απόγευμα. ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ τις 4 κάψουλες πολλαπλών σταδίων δράσης ανά ημέρα. Να μην καταναλώνεται 6 ώρες πριν τον ύπνο. Για βέλτιστα αποτελέσματα, αυτό το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί με τα γεύματα. Παίρνετε το προϊόν τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάποιο γεύμα. Προτιμάται η κατανάλωση του προϊόντος ακολουθώντας κυκλική σειρά. Για καλύτερα αποτελέσματα, να χρησιμοποιείται 8 εβδομάδες ακολουθώντας κυκλική σειρά και να διακόπτεται για 1 εβδομάδα.
Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο.
Προειδοποιήσεις: Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους καταστέλλοντας την όρεξη σε συνδυασμό με μία διατροφή ελεγχόμενης πρόσληψης θερμίδων και του κατάλληλου προγράμματος σωματικής άσκησης (ή ως μέρος αυτών). Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Άτομα με ευαισθησία στις επιδράσεις της καφεΐνης ή με ιατρικό πρόβλημα πρέπει να συμβουλεύονται εξειδικευμένο επαγγελματία φροντίδας υγείας πριν την κατανάλωση αυτού του προϊόντος. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Μην καταναλώνετε συνεφρίνη, καφεΐνη ή συστατικά ενίσχυσης θυρεοειδούς από άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό: καφέ, τσάι, σόδα και άλλα διατροφικά συμπληρώματα ή φάρμακα που περιέχουν φαινυλεφρίνη ή καφεΐνη. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση, εάν βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή με, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, αναστολείς ΜΑΟ, αντικαταθλιπτικά, ασπιρίνη, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα ή προϊόντα που περιλαμβάνουν φαινυλεφρίνη, εφεδρίνη, ψευδοεφεδρίνη ή άλλες διεγερτικές ουσίες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό θέμα, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, καρδιακή, ηπατική, νεφρική ή θυρεοειδική νόσο, ψυχιατρικές διαταραχές, δυσκολία στην ούρηση, διαβήτη, υπέρταση, καρδιακή αρρυθμία, διαρκείς πονοκεφάλους, μεγέθυνση προστάτη ή γλαύκωμα. Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος δύο εβδομάδες νωρίτερα. Διακόψτε τη χρήση του προϊόντος και συμβουλευτείτε αμέσως έναν επαγγελματία υγείας, εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη αντίδραση, συμπεριλαμβανομένων των εξής: αρρυθμία, ζάλη, βαριάς μορφής κεφαλαλγία, δύσπνοια ή παρόμοια συμπτώματα. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Οι πραγματικές κάψουλες μπορεί να διαφέρουν στην εμφάνιση από αυτές της συσκευασίας. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου.
* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps
Nutrex Lipo-6x Το Νέο Πρότυπο για Σκληροπυρηνική Καύση Λίπους

Συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα & βιταμίνες Nutrex Nutrition Lipo-6X

Lipo-6X 120 Multi-Phase caps

CLA Lipo 6 Softgel
Συμπληρώματα Διατροφής Nutrex
 

Καλώς ήρθατε στh Nutrex Nutrition 
► Η 20η Ιουλίου 2012 σηματοδότησε μια μεγάλη μέρα για Nutrex καθώς γιόρτασε δύο ορόσημα: Από τη μια πλευρά ήταν τα 10α γεννέθλια της Nutrex. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία με υπερηφάνεια φιλοξένησε την τελετή κοπής κορδέλας για τη νέα 7.500 τετραγωνικών μέτρων υπερσύγχρονη εταιρική έδρα που βρίσκεται στο Οβιέδο, Φλόριντα των ΗΠΑ. 
► Αυτό που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια ως ένα όνειρο και μια ιδέα έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική επιτυχία. H σκληρή δουλειά και η ποιότητα των προϊόντων επέτρεψε στη Nutrex να γίνει μια σημαντική δύναμη στην βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας των εγκαινίων ο πρόεδρος της Nutrex Jens Ingenohl ανέφερε: «Όταν οι άνθρωποι βλέπουν αυτό το υπέροχο κτήριο δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς τις δυσκολίες που οι ιδρυτές της εταιρείας πέρασαν τα πρώτα χρόνια. Το να έχεις περάσει όλα αυτά από την πρώτη μέρα σε διδάσκει πώς να εκτιμάς την επιτυχία και την ανάπτυξη: ποτέ μα ποτέ δεν την θεωρώ δεδομένη! " 
► Αυτό που είναι μεγάλη επιτυχία για τη Nutrex είναι επίσης καλά νέα ​​για την τοπική κοινωνία. "Το να βλέπετε ένα οικοδομικό έργο σαν κι αυτό να αποδίδει καρπούς σε μία ακόμη προβληματική οικονομία είναι ένα μεγάλο πράγμα για την τοπική οικονομία και την κοινωνία μας», τόνισε ο τοπικός πολιτικός Bill McDermott στην ομιλία του. 
► Ενώ τα πρώτα δέκα χρόνια της Nutrex φθάνουν στο τέλος τους, αυτό το νέο κτήριο σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου.Παραθέτοντας αυτύ που είπε της Nutrex ο Πρόεδρος Jens Ingenohl ξανά: «Τα καλύτερα έρχονται!" 
► Τρεις μήνες αργότερα μόνο, τον Οκτώβριο του 2012, το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο της επαρχίας Seminole αναγνώρισε τις προσπάθειες και την επιτυχία της εταιρείας. Τίμησε τη Nutrex για τις επενδύσεις κεφαλαίων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας εντός της επαρχίας Seminole. 
Η Whey.gr είναι επίσημος συνεργάτης της Nutrex στην Ελλάδα. 
► Η Whey.gr εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα (συμπληρώματα διατροφής) της NUTREX που θα βρείτε εδώ είναι αυθεντικά, με όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις και δεν έρχονται από τρίτες χώρες. 
Συμπλήρωμα Διατροφής Nutrex, η επιλογή των πρωταθλητών!
Lipo-6X 120 Multi-Phase caps Pure L-Carnitine 1000ml True Nutrinion Chitosan Capsule ComeMerry (Klo)
Save 10 %
103,97€ 93,98€
Add all to Cart
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods