Κουπόνια

Κουπόνια
 
Whey.gr By Athlogenesis LTD


Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουπονιών, για διαφορετικούς σκοπούς, οι οποίοι διατίθενται από το Whey.gr στους πελάτες της:

  • Κουπόνια επιστροφής χρημάτων
  • Κουπόνια αποστολής προϊόντων με μελλοντική παραγγελία
  • Διαφημιστικά κουπόνια
  • Κουπόνια για διαφημιστικές καμπάνιες
  • Πιστωτικά κουπόνια


Κουπόνια επιστροφής χρημάτων

Κουπόνια όπως αυτά αποτελούν επιλογή που παρέχεται από το Whey.gr για να διευκολύνει τις επιστροφές χρημάτων στους πελάτες. Παρέχονται από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης και έχουν μορφή αλφαριθμητικών κωδικών. Κουπόνια αυτού του τύπου μπορούν να δημιουργηθούν μετά την επεξεργασία παραπόνων ή αιτημάτων σχετικά με προϊόντα που έχουν σταλεί από το Whey.gr, ή έπειτα από επιστροφή προϊόντος που πραγματοποιήθηκε από πελάτη. Η αξία τους ανταποκρίνεται πάντα στο ποσό που πληρώθηκε για το/τα εν λόγω προϊόν/τα, ενώ η χρήση τους αντιστοιχεί σε μείωση της αντίστοιχης αξίας από το συνολικό ποσό που είναι να πληρωθεί για την παραγγελία. Αυτό το είδος κουπονιού ισχύει για 6 μήνες από την ημέρα δημιουργίας του. Εάν η αξία του κουπονιού υπερβαίνει την αξία της παραγγελίας, η διαφορά θα μείνει διαθέσιμη ως κουπόνι πίστωσης για χρήση σε ακόμη μια παραγγελία. Ως εκ τούτου, αυτά τα κουπόνια θα γίνουν ανενεργά μόνο όταν λήξουν ή όταν δαπανηθεί όλη η πίστωση του κουπονιού. 
Τα κουπόνια επιστροφής χρημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα κουπόνια σε μια μόνο παραγγελία.

Κουπόνια αποστολής προϊόντων με μελλοντική παραγγελία

Τα κουπόνια αυτά στοχεύουν σε αντικατάσταση προϊόντων Whey.gr. Παρέχονται από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης και έχουν μορφή αλφαριθμητικών κωδικών. Κουπόνια αυτού του τύπου μπορούν να δημιουργηθούν μετά την επεξεργασία παραπόνων ή αιτημάτων σχετικά με προϊόντα που έχουν σταλεί από την Prozis, ή έπειτα από επιστροφή προϊόντος που πραγματοποιήθηκε από πελάτη. 
Τέτοια κουπόνια επιτρέπουν στους πελάτες να προσθέτουν το/τα εν λόγω προϊόν(τα) στη νέα τους παραγγελία δωρεάν. Έχουν απεριόριστη ισχύ.

Διαφημιστικά κουπόνια

Τα διαφημιστικά κουπόνια δημιουργούνται μετά από επικοινωνία του πελάτη με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών, ως αντάλλαγμα για σχόλια, προτάσεις βελτίωσης και παράπονα. Δημιουργούνται από το Whey.gr στην προσπάθειά της να διατηρεί υψηλό το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών. 
Παρέχονται με τη μορφή αλφαριθμητικών κωδικών που παρέχονται μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Πελατών. Κουπόνια αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά και εάν η αξία του κουπονιού δεν δαπανηθεί εντελώς σε μια φορά, το υπόλοιπο πίστωσης του πελάτη θα χαθεί. Τα διαφημιστικά κουπόνια ισχύουν για 6 μήνες από τη δημιουργία τους.

Κουπόνια για διαφημιστικές καμπάνιες

Τα συγκεκριμένα επιτρέπουν στους πελάτες του Whey.gr να εκμεταλλεύονται τις προσφορές που δημοσιεύονται μέσω των καναλιών επικοινωνίας της Prozis, όπως τη σελίδα στο Facebook και τα ενημερωτικά δελτία που στέλνονται μέσω e-mail. 
Οι κώδικες των κουπονιών μπορεί να είναι είτε αλφαριθμητικοί ή μόνο αλφαβητικοί. 
Όλες οι προσφορές και τα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με αυτό το είδος κουπονιού, για παράδειγμα, έκπτωση στην αξία της παραγγελίας ή προσθήκη δωρεάν προϊόντος, αντανακλώνται αμέσως στο καλάθι αγορών του πελάτη. 
Η ημερομηνία λήξης τους, καθώς και ο μέγιστος αριθμός χρήσεων, είναι συγκεκριμένα για την καμπάνια και υπόκεινται στους όρους που εμφανίζονται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή άλλου τύπου δημοσίευση.

Πιστωτικά κουπόνια

Αυτά τα κουπόνια έχουν δημιουργηθεί για να επιτρέπουν στου πελάτες του Whey.gr να διαχειρίζονται καλύτερα τις αγορές τους. 
Αν και σε κάποιο βαθμό μπορούν επίσης να θεωρηθούν κουπόνια διαφημιστικών εκστρατειών, ο ξεχωριστός τρόπος που λειτουργούν τα τοποθετεί σε ειδική κατηγορία. Αυτό που έχουν κοινό με τα τυπικά κουπόνια διαφημιστικών εκστρατειών, είναι ότι παρέχονται ως μέρος διαφημιστικής εκστρατείας διαθέσιμης από το Whey.gr προς τον πελάτη.

Το Whey.gr καθιστά δυνατό για τον πελάτη να συγκεντρώνει πίστωση σε μορφή κουπονιού επιστροφής χρημάτων. Σύμφωνα με τη συνολική τιμή που καταβάλλεται από τον πελάτη για προϊόντα που αναφέρονται στην εκστρατεία και το καθορισμένο ποσοστό, υπολογίζεται τιμή που αντιστοιχεί στο ποσοστό της έκπτωσης. Αυτό οδηγεί σε κωδικό κουπονιού που μπορεί να εφαρμοστεί στην επόμενη παραγγελία. Τα κουπόνια αυτού του τύπου παρέχονται σε μορφή είτε αλφαριθμητικού ή αλφαβητικού κωδικού.

Ο κωδικός του πιστωτικού κουπονιού αποστέλλεται στον πελάτη στο ίδιο e-mail που περιέχει το τιμολόγιο της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή*, ενώ πραγματοποιεί την παραγγελία, το κουπόνι θα ενεργοποιηθεί μόλις γίνει επιβεβαίωση της παραλαβής της πληρωμής από το Οικονομικό Τμήμα του Whey.gr , αυτό συμβαίνει περίπου 3 εβδομάδες μετά την παράδοση της παραγγελίας.

Κουπόνια αυτού του τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά. Αυτό σημαίνει ότι, αν ο πελάτης δεν χρησιμοποιήσει το σύνολο της αξίας του κουπονιού με τη μία, το υπόλοιπο της πίστωσης θα χαθεί. 
Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα πιστωτικά κουπόνια ή άλλο κουπόνι τέτοιου τύπου, με εξαίρεση τα κουπόνια επιστροφής χρημάτων. Εάν εφαρμοστεί ένα κουπόνι αυτού του τύπου, ο πελάτης αποκλείεται από οποιαδήποτε πιστωτική συσσώρευση σε περίπτωση που νέα καμπάνια επιστροφής χρημάτων είναι σε ισχύ. Με άλλα λόγια, παραγγέλνοντας και εφαρμόζοντας ένα κουπόνι που προέκυψε από προηγούμενη καμπάνια επιστροφής χρημάτων, ο πελάτης δεν θα συσσωρεύσει καμία πίστωση μέσω της καμπάνιας που είναι σε ισχύ κατά τη στιγμή της παραγγελίας.
Μετά την ενεργοποίηση τους, τα κουπόνια επιστροφής χρημάτων εξακολουθούν να ισχύουν για μια περίοδο 90 ημερών.

Κάθε φορά που ένα προϊόν επιστρέφεται στο Whey.gr και αγοράστηκε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας επιστροφής χρημάτων, η πίστωση που είχε συσσωρευτεί από την εν λόγω αγορά θα αφαιρείται από το ποσό που πρέπει να επιστραφεί, σε όλες τις περιπτώσεις όπου έχει ήδη εφαρμοστεί το προκύπτον κουπόνι.

*Αυτή η μέθοδος πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

Γενικοί όροι χρήσης

Είναι ο πελάτης που αποφασίζει να εφαρμόσει ένα κουπόνι, αλλά και πιο συγκεκριμένο τύπο κουπονιού πρόκειται να εφαρμόσει. Με αυτό τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τύπο του κουπονιού που εξυπηρετεί καλύτερα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του/της.

Όλοι οι κωδικοί κουπονιών πρέπει να εισαχθούν και να επικυρωθούν μέσω ενός πλαισίου κειμένου με αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό, που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του βήματος  "Επιβεβαίωση" της διαδικασίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.

Whey.gr  By Athlogenesis LTD
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods