Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps

Μάρκα: BioTech USA
Κωδικός Προϊόντος: Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps
Πόντοι Ανταμοιβής:✹0
Διαθεσιμότητα:9 Αγοράστηκε 22 φορές
Τιμή: 16,99€
Τελική τιμή: 16,99€
Ποσότητα:  

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps
Συμπληρώματα διατροφής Biotech
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για το Thermo Drine της Biotech !

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΓΕΝΙΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ & ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Biotech Thermo Drine - Θερμογενετικός Λιποδιαλύτης και Μεταβολικοί Παράγοντες με L-Καρνιτίνη 

►  To Thermo Drine της Biotech είναι επιστημονικά ελεγμένη και ιδιαίτερα δραστική θερμογενετική ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΗ φόρμουλα με τέσσερα βασικά συστατικά, η οποία παρασκευάστηκε για να προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα. Το Thermo Drine επιταχύνει το μεταβολισμό λίπους και ταυτόχρονα δημιουργεί ενέργεια από το αποθηκευμένο λίπος του σώματος, προσδίδοντας εκρηκτική ενέργεια στην άσκησή σας. Τα θερμογενετικά συστατικά διαχείρισης λίπους αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος και ελαττώνουν την όρεξη, διασφαλίζοντας μέγιστη λιποδιάλυση ακόμη και χωρίς σωματική δραστηριότητα. Το Thermo Drine βοηθά στην απώλεια περιττού λίπους του σώματος, προσδίδοντας άλιπη, γραμμωμένη μυϊκή μάζα

Μη φυλακίζεστε στο λίπος - ΚΑΨΤΕ ΤΟ!

Συντονίστε το σώμα σας στη συχνότητα της άλιπης μυϊκής μάζας! 
►  Η επιθυμία αποδέσμευσης από το λίπος του σώματος υφίσταται από τις αρχές του bodybuilding. Η απόκτηση μυϊκής μάζας είναι ένα ζητούμενο - η δημιουργία άλιπης μυϊκής μάζας στο σώμα είναι άλλο ζητούμενο. Όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια εξισορρόπησης μεταξύ ογκώδους, πλαδαρού σώματος και μικροκαμωμένου, άλιπου σώματος. 

►  Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ξεφορτωθείτε το άχρηστο λίπος από τους μύες, χωρίς να χάσετε μυϊκή μάζα ; Τι θα λέγατε αν η ενέργεια που αποκτήσατε από την καύση του λίπους μπορούσε να σας δώσει ώθηση για ακόμη πιο απαιτητική άσκηση και εντυπωσιακότερα αποτελέσματα και μάλιστα σύντομα; Δοκιμάσατε το Thermo Drine ; 

►  Είναι ένα από τα πανίσχυρα λιποδιαλυτικά συμπληρώμα διατροφής με 4 βασικά συστατικά. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για απίστευτα θερμογεννετικά, λιποδιαλυτικά αποτελέσματα. Το Thermo Drine αυξάνει κατά πολύ τον μεταβολικό ρυθμό και επιταχύνει την μετατροπή του σωματικού λίπους σε καθαρή ενέργεια για την προπόνηση. Η θερμογεννετική δράση του αυξάνει τις καύσεις και μειώνει την όρεξη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και χωρίς έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Εμπρός λοιπόν, ας πιάσουμε δουλειά!
►  Μόλις το Thermo Drine διοχετευτεί στο σώμα, αρχίζει να αποδίδει. Το Thermo Drine στοχεύει στο κέντρο θερμότητας και ενεργοποιεί το σύστημα που θα κάψει ό,τι πρέπει να καεί. Μιλάμε για λίπος, και κυρίως για επίμονο λίπος και αποθέματα λίπους που είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην εξόντωση. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για το Thermo Drine της Biotech !

Ένα περιεκτικό προϊόν τα ρυθμίζει όλα... 
►  Ίσως θεωρείτε ότι κυκλοφορούν πολλοί λιποδιαλύτες στην αγορά. Εμείς, στη BioTech, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Δαπανήσαμε χρόνο για να εξετάσουμε ενδελεχώς τέτοια προϊόντα στο εργαστήριό μας - οι ειδικοί της ομάδας μας προέβησαν σε ελέγχους για αρκετούς μήνες, προκειμένου να δημιουργήσουν το Thermo Drine. Η BioTech δεν ήθελε να παρουσιάσει έναν ακόμη λιποδιαλύτη – στόχος ήταν να παρασκευαστεί μία θερμοδυναμική, λιποδιαλυτική φόρμουλα, πολύ πιο αποτελεσματική από κάθε άλλο προϊόν της αγοράς, χωρίς όμως ενδεχόμενες παρενέργειες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων που υλοποιήσαμε, με περηφάνια ανακοινώνουμε ότι τα καταφέραμε και πετύχαμε. 

“►  Άρχισα να χρησιμοποιώ το Thermo Drine πριν τρεις εβδομάδες και ομολογώ ότι κατάφερα να βγάλω το τέρας από μέσα μου! Πάντα ήμουν μυώδης αλλά κάπως παχουλός ενώ σήμερα μοιάζω με ορμητικό μονομάχο” – László Gerendás 

Ενεργοποιείστε το μεταβολισμό σας! 
►  Η αποτελεσματική λιποδιάλυση προϋποθέτει νέα εντολή στο κεντρικό σύστημα ελέγχου: ο μεταβολισμός σας πρέπει να επαναπρογραμματιστεί, έτσι ώστε να αντιμετωπίζει όλες τις πλευρές της λιποδιάλυσης. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Thermo Drine είναι ότι ενεργεί σε αυτό ακριβώς το σημείο, προετοιμάζοντας το σώμα σας για λιποδιάλυση επαγγελματικού επιπέδου. Το Thermo Drine ανεβάζει ταχύτητα στο σώμα, καίγοντας αποτελεσματικά τα εισερχόμενα λίπη. Η παραγόμενη ενέργεια δεν πηγαίνει χαμένη - είναι άμεσα διαθέσιμη και σας βοηθά στην προπόνηση. Επιπλέον, ελαττώνει την όρεξη και το σώμα σας δεν χρειάζεται εξωτερικές πηγές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες για ενέργεια. Αντί αυτού, θα κάψετε τα εσωτερικά αποθέματα λίπους. 
“Δεν είναι ο πρώτος λιποδιαλύτης που χρησιμοποιώ. Δεν καταφέρομαι εναντίον των άλλων, απλά κόλλησα με το  Thermo Drine της Biotech. Εάν το έβλεπα σε διαφήμιση, εννοείται ότι δεν θα πίστευα τα μεγάλα λόγια, καθώς δεν είμαι αρχάριος bodybuilder. Στις διαφημίσεις υπάρχουν μόνο υποσχέσεις αλλά τα αποτελέσματα μετράνε. Πάντως το Thermo Drine αξίζει τα μεγάλα λόγια. Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου. Το προϊόν δεν είναι για αρχάριους, αυτό είναι βέβαιο"– Adrian Keys, επαγγελματίας bodybuilder

Τολμάτε να υπεισέλθετε σε λεπτομέρειες; 
►  Τέσσερις σύνθετες φόρμουλες που αναμείχθηκαν με φροντίδα και ακρίβεια - αυτό είναι το μαγικό μυστικό. Οι ειδικοί της ομάδας μας επένδυσαν άφθονο χρόνο και προσπάθεια στην επιλογή και το συνδυασμό των ουσιών που θα δημιουργούσαν τη φόρμουλα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στη μεγάλη πρόκληση της λιποδιάλυσης, πάντα σε αρμονική συνεργασία με το σώμα σας. 
1. Λιποδιαλυτική Φόρμουλα Αποσύνθεσης Λιπιδίων
Το χρώμιο κάνει καλό και στο σώμα σας. Το χρώμιο βελτιστοποιεί το μεταβολισμό πρωτεΐνης , λίπους και υδατανθράκων, βοηθά στη διατήρηση των σωστών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και ελαττώνει τη χοληστερόλη. Το εκχύλισμα Λευκής Ιτιάς είναι καλό για το ήπαρ και το πεπτικό σύστημα, ενώ η φουμαρική L-Καρνιτίνη αυξάνει την αποσύνθεση λίπους. 
2. Φόρμουλα Διαχείρισης Λίπους
Δεν αρκεί η λιποδιάλυση. Είναι καλύτερο όταν το λίπος σώματος γνωρίζει τη θέση του - στο φούρνο καύσης! Το εκχύλισμα Garcinia Cambogia , επιπρόσθετα με την ελάττωση της όρεξης, σταματά τη σύνθεση λιπιδίων και, άρα, προλαμβάνει την αποθήκευση λίπους. "Συνεργάζεται" με το ξακουστό Μάτε, το οποίο αυξάνει τον αριθμό καύσης θερμίδων, καθώς διαθέτει θερμογενετική δράση. Επιπρόσθετα, το Μάτεελαττώνει την όρεξη και αυξάνει την ετοιμότητα και την ικανότητα συγκέντρωσης.
3. Θερμογενετικός Παράγοντας
Το εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού βελτιώνει την πέψη και ενθαρρύνει τη στιγμιαία αποσύνθεση λιπών, τα οποία εισέρχονται στο πεπτικό σύστημα – ενδυναμώνει την αποσύνθεση αποθεμάτων λίπους. Η καφεΐνη κινητοποιεί τα λίπη και ευνοεί τη χρήση τους ως πηγή ενέργειας. 
4. Διουρητικός Παράγοντας και Παράγοντας Ενίσχυσης Μεταβολισμού
Το Κόλα ενεργοποιεί τη δραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος και ενισχύει την ετοιμότητα και πνευματική απόδοση. Επιπλέον, ενεργοποιεί την κυκλοφορία, βοηθά στη μυϊκή δραστηριότητα και ελαττώνει την αίσθηση της πείνας. Διαθέτει ήπια διουρητική δράση, αποφεύγοντας την αφυδάτωση. Καθαρίζει αποτελεσματικά το σώμα και βοηθά στην αφαίρεση προϊόντων της διαδικασίας αποσύνθεσης λίπους. 

►  Παίρνετε στα σοβαρά το bodybuilding ; Το Thermo Drine απευθύνεται μόνο σε αυτά τα άτομα. Στο εξής, κανείς δεν θα σας πιστεύει όταν λέτε ότι προπονείστε ελάχιστα και στο σπίτι σας............

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΓΕΝΙΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ & ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για το Thermo Drine της Biotech !
Συμπληρώματα διατροφής Biotech

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Thermo Drine 60 caps
BioTech Nutrition
Διατροφικός Πίνακας
* Οι εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε δίαιτα 2000 kcal ή 8400 kJ θερμίδων. Οι δικές σας εκατοστιαίες ημερήσιες τιμές ενδέχεται να είναι υψηλότερες ή χαμηλότερες ανάλογα με τις θερμιδικές ανάγκες σας.
** Δεν έχει προσδιοριστεί η ημερήσια διατροφική αξία 
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΓΕΝΙΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ & ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ
Άλλα Συστατικά: 
Φωσφορικό Διασβέστιο, Πρωτεάση, Στεατικό Μαγνήσιο.

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps
Συμπληρώματα διατροφής Biotech
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για το Thermo Drine της Biotech !
 
Προτεινόμενη Χρήση: Ως διατροφικό συμπλήρωμα, παίρνετε τρεις κάψουλες την ημέρα.. 
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ - ΘΕΡΜΟΓΕΝΙΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ & ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ
Προειδοποιήσεις: Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, συμβουλευτείτε γιατρό πριν τη χρήση. Το προϊόν δεν προορίζεται για αντικατάσταση μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, την αντιμετώπιση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε νόσου. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος. Προειδοποιήσεις για Αλλεργίες: Παρασκευάστηκε σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας γάλακτος, σόγιας, αυγού και φιστικιών.
Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα
Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.  
* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για το Thermo Drine της Biotech !
Συμπληρώματα διατροφής Biotech

Αδυνάτισμα Thermo Drine 60 caps
Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods