Ποίοι είμαστε

Whey.gr
 
Whey.gr by Athlogenesis

Το Όραμά μας

Να πρωταγωνιστούμε στην ελληνική αγορά συμπληρωμάτων διατροφής, συμπληρώματα αθλητών, βιταμίνεςσυμπληρώματα διατροφής για όλους, συμπληρώματα για αδυνάτισμα, υγιεινής διατροφής, ευεξίας, οργάνων γυμναστικής, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας και προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής - για αδυνάτισμα και γυμναστική,  λύσεις χάρις στην υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή αποδεδειγμένη εμπειρία τηε εταιρίας μας.

Η Αποστολή μας

Να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας απαντώντας κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των πελατών μας, κατανοώντας σε βάθος τις ανάγκες τους και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους με αξιοπιστία, ευελιξία και ποιότητα. Οι στρατηγικές παράμετροι που μας διαφοροποιούν είναι οι εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τμήμα της αγοράς, άριστη σχέση ποιότητας – κόστους, η αξιοπιστία προϊόντων και υπηρεσιών, η ποιότητα και εξυπηρέτηση, η κοινωνική ευθύνη και προσφορά. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, των εργαζομένων μας και των μετόχων μας.

Με επίκεντρο το πελάτη:

Όλες μας οι δραστηριότητες έχουν ως επίκεντρο τους πελάτες μας. Η κύρια αξία της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και να ενεργούμε με προνοητικότητα για την ικανοποίηση τους. Υπευθυνότητα & Δέσμευση για Αποτέλεσμα: Αναλαμβάνουμε στόχους με υπευθυνότητα για το αποτέλεσμα και δεσμευόμαστε ότι η επίτευξη των στόχων της εταιρίας είναι προσωπική ευθύνη του καθενός μας. 

Καινοτομία:

Αγκαλιάζουμε την ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων και προωθούμε τη βελτίωση των συστημάτων και διαδικασιών ώστε να ενισχύομε τη θέση και ανταγωνιστικότητα της Εταιρίας. 

Προνοητικότητα:

Προνοούμε, προβλέπουμε και επηρεάζουμε τα γεγονότα. Αναγνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες, όσο μικρές και αν είναι, διατυπώνοντας προτάσεις που μπορεί να βοηθήσουν την Εταιρία και τους συνεργάτες να επιτύχουν τους στόχους τους. 

Ταχύτητα & Αίσθηση του επείγοντος:

Πιστεύουμε ότι η ταχύτητα στην παροχή ποιοτικών πάντα λύσεων επηρεάζει το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την αφοσίωση των πελατών μας. Ενδυναμώνουμε την αίσθηση του επείγοντος θέτοντας προτεραιότητες και στόχους και χειριζόμαστε με αποτελεσματικότητα απαιτήσεις, δυσκολίες και περίπλοκα ζητήματα προκειμένου να προσφέρουμε έγκαιρες και πρακτικές λύσεις. 

Συνεργασία & Επικοινωνία:

Εργαζόμαστε με ομαδικότητα σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης ώστε να ελαχιστοποιούμε τς συγκρούσεις και παράλληλα να μεγιστοποιούμε την πολύτιμη ανταλαγή πληροφοριών και προσπαθειών για την από κοινού επίτευξη των στόχων της Εταιρίας και των συνεργατών. 

Ακεραιότητα και Διαφάνεια:

Καλλιεργούμε ένα περιβάλον με σεβασμό στις Εταιρικές κοινωνικές και ηθικές αξίες διασφαλίζοντας το Εταιρικό και Κοινωνικό όφελος. 

Ηγεσία και Επαγγελματική υπεροχή:

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή και την συνεχή ανάπτυξη του προσωπικού μας θέτοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση του Πελάτη. Βελτιώνουμε καθημερινά τις επαγγελματικές μας και προσωπικές μας ικανότητες συμβάλλοντας στην επιτυχία της Εταιρίας και των συνεργατών της. 

whey.gr

Copyright 2013 Whey.gr Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την OpenCart Greece

WE ACCEPT

paymethods